Tipuri de femei

1.Femeia instinctuala . Este femeia care se naste , se reproduce si moare . Acest gen de femeie nu are in cap decat sa se marite cu oricine si oricum ca sa se reproduca si are capacitatea sa indure orice fel de viata numai ca sa ajunga la casa ei .

2.Femeia curva . Este femeia care nu umbla decat dupa sex si se specializeaza atat de mult incat la un moment dat suceste mintile la un papagal cu sau fara bani care o va lua si o va pupa in fund tot restul vietii sau pana va gasi alta mai buna ca ea

3.Femeia gospodina . Este femeia care respecta valorile familiei , gateste , are grija de casa si copii neexceland in domeniile sexuale sau culturale.

4.Femeia intelectuala . Este femeia care a invatat foarte mult , are un statut social si o falsa modestie la adresa propriului intelect .

Probleme deosebite nu sunt cu aceste patru tipologii de femei . Problemele apar cand aceste tipologii se combina si duc la dezastre cum ar fi :
– combinatia intre femeia curva si cea intelectuala da nastere unui monstru uman care ofera favoruri sexuale oricui pentru a obtine o functie sau un statut social ridicat .
– combinatia intre gospodina si instinctuala duce la cea mai proasta femeie care sta sa fie batuta si fuge la masa cand vine barbatu beat acasa .
– combinatia cea mai enervanta este intre femeia instinctuala si cea intelectuala de unde rezulta o femei mult prea inteligenta ca sa poata face mancare zilnic sau alte activitati gospodaresti in afara de sex ca sa se reproduca , in rest emana prin toti porii cultura generala si atat .
– combinatia intre femeia curva si gospodina este pe departe cea mai inselatoare ducand la o femeie care te spala , te hraneste si iti face 4 copii care nu sunt ai tai .

De cazurile in care se combina 3 tipologii deja nu mai vorbim pentru ca se inscriu in categoria greseli ale naturii .

CITESTE SI: CELE 5 tipuri de femei pe care barbatii nu si le doresc
80 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU