“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICJUSTITIESOCIETATE

Tînăr jandarm privește în jos rușinat în fața unui urmaș de deținut politic în timp ce Jandarmeria este pusă să împrăștie mitingul pentru pace din fața Parlamentului pe motiv că este “violent”

image 2023 03 07 213908233

Tînăr jandarm privește în jos rușinat în fața unui urmaș de deținut politic în timp ce jandarmeria este pusă să împrăștie mitingul pentru pace din fața Parlamentului pe motiv că este “violent”

Urmăriți de la minutul 7:45.

Inclusiv jandarmii sunt rușinați de cum sunt folosiți ca niște cozi de topor împotriva propriului popor. Slugile de la conducere dispun de Jandarmerie după cum dictează alogenii care îi plătesc.

Cât va mai dura situația asta?

EPISTOLĂ ADRESATĂ JANDARMILOR ROMÂNI

Cum este să fiți puși tot mai des să intimidați cetățeni care își rup din timpul lor, din viața lor, să apere interesele reale ale Românilor, neam din care și voi faceți parte? Este adevărat că vă primiți leafa la finalul lunii, dar vă plătește destul încât să merite? Merită leafa aia ca să speriați și amendați bunicii care protestează împotriva războiului? Să-i apărați pe criminalii care ne-au ucis rude, prieteni și colegi în pandemie și care i-au băgat în saci de gunoi? Merită să salutați cu palma la frunte pe slugoiul care vă vorbește sacadat?

Nu, iar dacă s-ar dubla leafa, tot n-ar merita.

Este umilitor și sufletește chinuitor să fii pus să-ți bați semenii pentru că vor libertate. Simțiți și voi asta, mocnește înauntru, unii dintre voi ați intrat în Jandarmerie ca să apărați ordinea și pacea. Ca să interveniți împotriva adevăraților criminali, interlopi și alte scursuri ale societății. Dar după ce v-au pus bastonul în mână, călăii v-au trimis să vă amendați frații, să-i bateți dacă trebuie, să-i stropiți cu apă și să-i gazați, totul pentru “Democrație”, un idol gelos și sângeros.

Totuși o faceți pentru că nu aveți de ales. Adică puteți să refuzați să executați ordinele, dar ce ce ar urma? Sancționați, retrogradați, probabil dați afară, eventual înlocuiți de unii lingușitori față de superiori. Dacă aveți familie, trebuie să o puteți hrăni.

Așa că așteptați.

Douăzeci de patrioți la un protest de buzunar nu au cum să vă ajute, cu toată bunăvoința lor.

Trei mii de patrioți la un protest decent nu au cum să vă ajute, ar ieși un dezastru cu toate dubele care se pot trimite, cu țestoasele și gazele și tot. Uzurpatorii conducerii din România v-ar decora ulterior și răsplăti, dar ce folos când tot ce rămâne e un gust amar și un sentiment de neputință?

O sută de mii de patrioți…dacă ar fi cât de cât uniți, aflați la locul potrivit, în momentul potrivit…asta este altă poveste, care ar putea schimba cursul României.

Așteptați momentul glorios al Jandarmeriei Române, acele amintiri memorabile, de povestit generațiilor ce vin, tot trupul vibrând la sunetul a o sută de mii de patrioți tunând la unison: “JAN-DAR-MERIA E CU NOI!” JAN-DAR-MERIA E CU NOI! JAN-DAR-MERIA E CU NOI”

Pot să treacă vieți omenești fără o astfel de ocazie, fără contextul potrivit și climatul adecvat.

Sau ar putea să se întâmple în timpul vieții noastre.

Sterie CIUMETTI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.