Timisoara, capitala nuntilor TIGANESTI: Tricolorul fluturat in “bascalie” (VIDEO)

Vară de vară Timişoara devine capitala nunţilor ţigăneşti, cetăţenii de rând fiind sfidaţi iar legea bunului simţ călcată în picioare. Sezonul acestor petreceri a fost deschis ieri de nunta familiilor lui Vișinel Stancu și Trifu Schrott, bărbatul ucis și tranșat de cei doi studenţi de la medicină.

2

Membrii celor două clanuri şi-au etalat maşinile de sute de mii de euro iar strada Braşov s-a umplut de dimineaţă de ţiganii care au petrecut cu manele date la maxim, spre nemulţumirea vecinilor care parcă s-au resemnat în faţa neputinţei poliţiştilor. Pe aceeşi stradă, cu doar câteva zile în urmă, a avut loc un scandal între două grupuri rivale de ţigani care se luptă pentru supremaţia în mafia imobiliară din Timişoara. Bătaia s-a terminat abia după ce un jandarm a tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Citiți și:  Familie ATACATA DE UN CLAN TIGANESC cu sticle incendiare! Oamenii ajutaseră o fată să scape de ei

sa

Mirele și-a făcut aparitia însoțit de un alai de 50 de rude, care fluturau în bătaie de joc drapelul României. Petrecera a avut loc seara la restaurantul Valery, după slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Pentru a evita legea şi problemele legate de faptul că ambii soţi sunt minori, neîmplinind 16 ani, slujba a fost una de “logodnă”. Sursa: FrontPress.ro

Video 1

Video 2

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile