fbpx
POLITICA

Țiitoarea PSD-istă, Gabriela Firea, a DEMISIONAT

gabriela firea

Gabriela Firea A DEMISIONAT

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, și-a depus vineri demisia din funcție, în urma scandalului azilelor groazei din Voluntari, au declarat surse guvernamentale pentru Știripesurse.ro.

Demisia intervine după ce Gabriela Firea (PSD) a afirmat în mod repetat că nu avea cunoștință de relele tratamente la care erau supuși bătrânii din unele centre și că nu avea nicio atribuție legală de avizare/control în cazul azilelor pentru bătrâni.

Firea este al doilea ministru PSD care plătește politic în scandalul azilelor groazei: ministrul Muncii, Marius Budăi, și-a depus joi demisia din funcție.

Gabriela Firea se afla la al doilea mandat consecutiv de ministru, fiind numită prima oară în funcție pe 25 noiembrie 2021 în cabinetul Nicolae Ciucă și ulterior reconfirmată ministru în actualul Guvern Marcel Ciolacu.

La formarea Guvernului Nicolae Ciucă s-a vehiculat că ministerul Familiei a fost înființat special pentru ca Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și președinte PSD București, să ocupe un portofoliu ministerial.

Vezi si – MINCIUNA FĂTĂTOAREI IESE LA IVEALĂ: Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, petreceri alături de Gabriela Firea și Ligia Gheorghe

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.