Tiganul manelist Tzanca Uraganul bătut live, pe Facebook, la o cântare

Tiganul manelist Tzanca Uraganul a fost lovit năprasnic, în faţă, în timp ce era live, pe Facebook, la o cântare. Unul dintre invitaţi l-a făcut knockout dintr-o singură lovitură, bine plasată, un croşeu necruţător.

Tzanca s-a clătinat, dezorientat şi s-a prăbuşit apoi în spatele scenei, în ţipetele de indignare a celorlalţi invitaţi.

Tzancă Uraganul lovit cu pumnul în faţă, la o cântare

Imagini șocante au ajuns pe internet, care prezintă momentul când celebrul manelist Tzanca Uraganul este lovit cu pumnul în faţă, la o cântare.

Manelistul obişnuieşte să fie prezent la petrecerile interlopilor, pe care îi distrează. Însă, unul dintre invitaţi se pare că a fost supărat de felul cum cânta sau de dedicaţiile strigate de manelist, fiind lovit de un croşeu necruţător de dreapta, de către unul dintre invitaţi.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Alte persoane sar imediat in apărarea manelistului şi îl ceartă pe individul respectiv pentru gestul său.

Tzancă a fost prezent şi în alaiul de eliberare pentru celebrul interlop Nicolae „Pian” Duduianu (unchiul său), pentru care a cântat câteva melodii.

Vezi si: BATAIE cu PISTOALE şi GRENADE în Feteşti, între TRUPELE SPECIALE şi ZECI DE TIGANI! Video Socant

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile