Tiganul manelist Tzanca Uraganul bătut live, pe Facebook, la o cântare

Tiganul manelist Tzanca Uraganul a fost lovit năprasnic, în faţă, în timp ce era live, pe Facebook, la o cântare. Unul dintre invitaţi l-a făcut knockout dintr-o singură lovitură, bine plasată, un croşeu necruţător.

Tzanca s-a clătinat, dezorientat şi s-a prăbuşit apoi în spatele scenei, în ţipetele de indignare a celorlalţi invitaţi.

Tzancă Uraganul lovit cu pumnul în faţă, la o cântare

Imagini șocante au ajuns pe internet, care prezintă momentul când celebrul manelist Tzanca Uraganul este lovit cu pumnul în faţă, la o cântare.

Manelistul obişnuieşte să fie prezent la petrecerile interlopilor, pe care îi distrează. Însă, unul dintre invitaţi se pare că a fost supărat de felul cum cânta sau de dedicaţiile strigate de manelist, fiind lovit de un croşeu necruţător de dreapta, de către unul dintre invitaţi.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Alte persoane sar imediat in apărarea manelistului şi îl ceartă pe individul respectiv pentru gestul său.

Tzancă a fost prezent şi în alaiul de eliberare pentru celebrul interlop Nicolae “Pian” Duduianu (unchiul său), pentru care a cântat câteva melodii.

Vezi si: BATAIE cu PISTOALE şi GRENADE în Feteşti, între TRUPELE SPECIALE şi ZECI DE TIGANI! Video Socant

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *