Tiganul Ionel Lepa, criminalul poliţistului Cristian Amariei, S-A SPANZURAT în arest. Detalii despre moartea UCIGASULUI

Ionel Lepa, criminalul poliţistului Cristian Amariei, s-a sinucis în închisoare. Detalii despre moartea asasinului au fost făcute publice de oficiali ai Penitenciarului din Timişoara unde şi-a pus capăt zilelor bărbatul în vârstă de 47 de ani.

Luni de dimineaă, la ora 6.34, un apel la 112 anunţa că un deţinut din Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara a fost găsit spânzurat în celulă. Şase minute mai târziu primul echipaj SAJ ajungea acolo şi începea resuscitarea victimei.

Ionel Marcel Lepa a fost declarat decedat de către medicii sosiţi la Penitenciar. În vârstă de 47 de ani, criminalul poliţistului Cristian Amariei nu a mai putut fi salvat.

El a fost găsit spânzurat în baia celulei cu cearceaful de pe pat, au informat reprezentanţii Închisorii Popa Şapcă, din Timişoara. Gardienii au mers la uşa celulii la ora 6.30 şi au introdus tava cu mâncarea de dmineaţă pe uşiţa specială, dar au văzut că Lepa nu vine să ia mâncarea. Atunci au intrat în celulă şi l-au găsit spânzurat.

Bărbatul nu fusese dus în arestul Poliţiei după arestare, ci direct la Penitenciar, pentru că avea de executat o pedeapsă de peste 4 ani de închisoare pentru tâlhărie, pedeapsă de la care se sustrăgea atunci când a fost prins.

În penitenciar a fost izolat singur într-o celulă şi încă e neclar cum a reuşit să se sinucidă. La nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului.

Ionel Marcel lepa risca pedeapsa pe viaţă după ce în urmă cu 8 zile l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei, la Izvin, lângă Recaş, în timp ce era urmărit de un echipaj de Poliţie.

Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *