TIGANUL Ionel Lepa avea PISTOLUL la brâu, gata să UCIDA din nou, când a fost capturat: „Cartuşele erau lângă el” (Video)

Poliţiştii au găsit asupra criminalului Ionel Lepa un adevărat arsenal. În momentul capturării, bărbatul avea la brâu pistolulul cu care l-a ucis pe poliţitul Cristian Amariei, dar și mai multe gloanțe.

Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, ajuns deja în Timiş, şi-a felicitat colegii pentru capturarea criminalului, însă chestorul spune că în continuare rămâne de lămurit modul defectuos în care a fost organizată misiunea iniţială în care poliţistul Amariei şi-a pierdut viaţa.

Şeful IGPR a spus Ionel Lepa nu a opus rezistenţă, însă criminalul avea la brâu pistolul cu care l-a omorât pe agentul Cristian Amariei, dar şi cartuşe.

Reamintim că Ionel Mircea Lepa a fost prins în localitatea Remetea Mare, în această dimineaţă.

Se ascundea chiar în casa în care poliţiştii descoperiseră ieri urme de sânge.

Cei de la operațiuni speciale au primit un pont că s-a întors şi au intervenit în forţă la ora 4:45.

Polițiștii au reușit capturarea fugarului extrem de periculos fără să tragă un foc de armă, deşi individul avea asupra sa arma crimei.

Rănit la umăr în urma confruntării de duminică cu poliţiştii, criminalul a primit îngrijiri medicale la faţa locului. A fost dus la un spital sub paza strictă.

Înainte de a da ochii cu anchetatorii, medicii vor fi cei care îi vor evalua starea de sănătate.

Criminalul care a ucis cu sânge rece un poliţist din judeţul Timiş a fost prins în aceasta dimineata la capatul unei operatiuni in forta care a durat 30 de ore şi la care au participat peste 300 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti din trupele speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *