Tiganul interlop Nicu Maharu – mort de cancer in urma cu putin timp

Tiganul Nicu Maharu, denumit de presa mondenă „cel mai cunoscut interlop din România”, a murit în această dimineaţă, învins de cancer.

Nicu Maharu se lupta de mai bine de un an cu această boală. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cel supranumit ”Regele petrecerilor”.

Tiganii interlopi în plâng pe Nicu Maharu

De când au aflat vestea tragică, prietenii şi familia nu încetează în a transmite mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a lui Maharu.

„Dumnezeu sa te ierte fratele meu…nu mai am cuvinte..”

„Un bun prieten de al tatălui meu s-a stins din viață. Dumnezeu să te ierte, om bun cu suflet mare”

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

„Drum bun Maharule in noul tau drum”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Nicu Maharu! Vei ramane vesnic in sufletele si amintirile multora! Condoleante Florian Molea si intregii familii! Fiecare stea isi pierde din intensitate pana se stinge… sincere regrete!”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace
Om cu un caracter frumos ne mai intanlit vreodata
Nu te vom uita niciodata
Respect Nicu Maharu”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace nicule ! Sa ai grija de noi toți de acolo de sus ! Ai fost și vei rămâne o legenda !o sa rămâi mereu in amintirea noastră. Dumnezeu sa te aibe in paza lui”.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.