TIGANUL CEL RAU al Timisoarei se ascunde ca un copilas! Se teme sa iasa in oras!

interlopi-timisoara-sorin-udrea-Vioblondu-Cosma-Ciprian-Gavrilă-Cipi-Ţiganu-fraţiii-Darius-şi-Caius-3

Cel mai „şmecher” tigan interlop din Timişoara, care se bate cu procurorii, polițiștii și clanurile rivale, se ascunde şi nu mai are curaj să se plimbe şi să petreacă în oraș.

Misteriosul Sorin Udrea, cel mai celebru interlop din Timişoara, riscă să facă puşcărie pentru că a făcut scandaluri, este implicat în diverse războaie cu alte clanuri interlope şi bătăi prin birturile de „şmecheri”.

El nu prea mai are curaj să petreacă în oraş, de teamă să nu fie provocat la scandaluri de grupările rivale şi să ajungă astfel, din nou, la puşcărie, unde şi-a petrecut anul trecut 6 luni din viață.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Sorin Udrea îşi petrece nopţile în barul pe care îl patronează şi nu se mai plimbă din birt în birt. Practic, nu mai face scandaluri, așa cum făcea înainte să fie arestat.

El a fost arestat în 2013 după ce oamenii din trupa lui au băgat sabia într-un rival, într-o răzbunare după o bătaie la o beţie. Udrea e suspectat că ar conduce o parte din lumea interlopă din Timişoara, iar anchetatorii se chinuie să îl bage după gratii.

Sursa: Exclusiv TM

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.