TIGANUL ARE CIROZA / MAI ARE PUTIN SI MOARE! Nicolae Guță A SOCAT cu cea mai recentă apariție cu burta până-n glezne

NICOLAE GUTA ARE CIROZA

După ce a avut o perioadă în care aducea mai mult a schelet ambulant, Nicolae Guță, facand ciroza, a pus la loc toate kilogramele pe care le pierduse. Și nu era deloc o cantitate neglijabilă, având în vedere că manelistul a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme.

O poză recentă cu Nicolae Guță i-a lăsat mască pe fani. Și nu din cauza tatuajelor, cu care deja s-au obisnuit toti cocalarii, ci din cauza faptului că s-a îngrășat de la ciroza, iar acest lucru se vede cel mai bine în zona stomacului. Burta practic i se revarsă din blugi și am putea spune că este chiar o priveliște deloc plăcută.

Recent, Nicolae Guță a luat-o pe urmele lui Dani Mocanu și ale altor maneliști și și-a „tras” două tatuaje mari în frunte. Unul cu numele „Niculae”, care presupunem că este numele lui, doar scris greșit, și unul cu mesajul spiritual: „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”.

Mulți dintre ei s-au declarat confuzi de decizia manelistului, însă tot ei s-au decis că îl vor susține în drumul pe care l-a ales. Că, na, el e „regele” lor, până la urmă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile