Tiganii vor o alianta electorala cu PNL: “Suntem un fel de AMANTA”

Tot mai conştienţi de importanţa lor electorală, ţiganii din România încep să emită tot mai multe pretenţii politice. Astfel autointitulatil rege al ţiganilor, Dorin Cioabă, a declarat în calitatea sa de preşedinte al Alianţei Democrate a Romilor că doreşte o alianţă cu PNL deoarece “romii au o gândire liberală” iar partidul condus de Crin Antonescu ar arăta “deschidere către etnii”.

“Partidul Naţional Liberal a arătat deschidere către etnii; vorbim de viitorul vicepremier, nu? Şi ce bine i-ar şedea unui viceprim-ministru rom lângă viceprim-ministrul Iohannis, să fie unul german, un rom şi în mijloc…domnul Ponta. Ce bine ar arăta, nu?”, a declarat Cioabă la România TV.

Acesta a mai declarat că deşi politicienii români curtează cea mai numeroasă minoritate etnică din ţară, ţiganii sunt trataţi de către aceştia ca o amantă. „Oamenilor politici le place să aibă romii de partea lor, dar nu le place să aibă romii la masa lor. Adică…noi să fim un fel de amantă, aşa, unde merg ei în ascuns; nu vor să oficializeze relaţia. Mă duc la romi în ascuns şi merg cu ceilalţi. Nu, de data aceasta suntem ca aceea amantă care pune piciorul în prag, ori te căsătoreşti cu mine, ori abandonăm treaba asta”, a adăugat Cioabă, considerat un apropiat al lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.