Tiganii si-au facut propriul CARTIER in mijlocul PARISULUI. Imagini SCANDALOASE

Imagini foarte familiare romanilor, insa socante pentru occidentali, au fost date publicitatii in presa din Franta si Marea Britanie. Tiganii si-au construit propriul cartier in mijlocul Parisului.

„Oras de baraci din lumea a treia… in mijlocul Parisului. Tiganii si-au ridicat propriul sat construit din gunoaie si resturi intr-un dintre cele mai frumoase orase europene”, este titlul care apare in popularul tabloid britanic Daily Mail. Publicatia mentioneaza ca tiganii provin din estul Europei, din Romania si Bulgaria.

Cartierul a fost construit de-a lungul unei linii de cale ferata dezafectata care strabate Parisul.

br1 br2 br3 br4

br5

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

9 comentarii

 1. Tiganii cu cetatenia romana sunt cetateni romani fie ca ne place sau nu aceasta . Ceea ce fac ei acolo afecteaza negativ Romania si pe ceilalti cetateni romani care nu practica cersetoria si infractionalitatea . Cetatenii romani din etnia tiganeasca vor trebui integrati si asimilati in aceste conditii de statul francez fiindca ei acum in aceasta situatie sunt cetateni europeni si fac parte din marea familie a Uniunii Europene . Romania nu a reusit sa-i determine pe acesti oameni sa se integreze si sa-si schimbe comportamentul de aceea Franta ne va demonstra cum se va face acest lucru fiindca noi n am fost in stare s-o facem. Succes domnilor francezi , treceti la treaba .

  • Nimeni nu-i va integra pe astia in societate … poate doar Hitler … astea sunt legile naturii … a celor care sunt specii parazite si nu pot sa isi schimbe stilul de viata … cand cucul isi va clocii singur ouale atunci si tiganii poate se va integra

  • 1.tiganii nu sunt romani si nu sunt nimic alteceva decat tigani indiferent unde traiesc.2.ce fac ei nu afecteaza deloc romania si nici alta tara,nu-i afecteaza decat pe ei !!

 2. Gherasim Nicola

  Foarte frumos! Ce oameni gospodari sunt tiganii!
  Sa le fie rusine francezilor ca nu respecta drepturile omului, nu-i educa pe copii de tigani, etc.
  Unde-i Liberte, Egalite, Fraternite?

 3. doru calin clapa

  Super alee case de vacanță faine.Daca-ar ști la omenie francezi le-ar putea asfalta aleea.Ș-apoi să ne mai lase domni ”franțuji” cu țiganii din România și sa-și vadă de ”musulmanii”lor pe care cred i-au integrat si uite ce minuni fac.

 4. cand trece urmatorul marfar?

 5. Tiganii din Romania trebuie ajutati sa se mute in Franta!Avem o sansa nesperata sa scapam de ei!Statul roman sa le retraga cetatenia tuturor tiganilor,de aici sau de aiurea in lume,ei nu sunt romani!

 6. Uraa…poate scapa astfel parizienii de "tiganii" lor !!! Ca de la "ultima" mea vizita la Paris, am ramas cu "sindromul" Alah Akbar si nu cred ca mai scap asa usor de el, decat daca aud in preajma mea, "sa moara mama"…

 7. Conform lui Nostradamus din aceasta comunitate de tigani va proveni viitorul presedinte francez la Apocalipsa. Alahu akbar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.