Tiganii s-au decis: il sustin pe candidatul Victor Ponta la alegeri

tigani-victor-ponta

…tu romane? Vei face ca tiganul? tot pe nemernicul de Ponta il vei vota?

Reprezentantii tiganilor s-au decis pe cine vor sustine la alegerile prezidentiale, urmand sa semneze un protocol de colaborare cu UNPR, in favoarea candidatului PSD Victor Ponta.

„Luni, la ora 11.00, UNPR va incheia un protocol de colaborare cu Partidul Alianta Democrata a Rromilor (PADR) privind sustinerea candidaturii domnului Victor Ponta in campania electorala pentru presedintia Romaniei”, se arata intr-un comunicat.

Din partea tiganilor, cel care va semna protocolul este autointitulatul rege al rromilor, Dorin Cioaba.

„Protocolul va fi semnat de catre secretarul general al UNPR, domnul Neculai Ontanu si de catre presedintele PADR, domnul Dorin Cioaba. Semnatarii documentului vor sustine declaratii de presa pe aceasta tema”, mai transmite comunicatul.

Dorin Cioaba a anuntat, vineri, ca PADR, „primul partid politic al rromilor”, a fost inregistrat in urma unei sentinte definitive a Tribunalului Bucuresti.

„Dupa multe luni de lupta putem spune ca avem primul partid politic, din lume, al rromilor. (…) Nu am facut pana acum niciun fel de declaratie pentru ca am vrut sa lasam sa ramana sentinta definitiva, sa nu fie cumva atacata. Aceasta sentinta nu a fost atacata, drept urmare partidul este la ora actuala legal constituit si putem sa ne mandrim ca, in premiera, avem un partid politic. Este un partid etnic, un partid al comunitatii de rromi”, a spus Dorin Cioaba.

Citeste si: Jigodia de Victor Ponta promite DUBLAREA alocatiilor doar pentru elevii tigani!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *