TIGANII români S-AU INTORS în tabăra evacuată vineri din centrul Londrei

Ţiganii evacuaţi vineri s-au reîntors în tabăra din Londra

Au crezut că au scăpat de ţiganii români, dar nu au reuşit cu una, cu două. Deşi i-au izgonit vineri din centrul Londrei, britanicii s-au trezit luni cu ai noştri conaţionali în acelaşi loc, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Zeci de romi români s-au întors pe celebra stradă Park Lane din centrul Londrei la doar trei zile după ce au fost evacuaţi de poliţie, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Vineri, poliţia şi membri ai administraţiei locale au evacuat aproximativ 60 de persoane din această tabără amplasată ilegal în centrul Londrei. Dintre aceştia, 21 au acceptat să fie repatriaţi.

Luni însă, mulţi dintre cei care au rămas în Londra s-au întors.

Unii dintre ei insistă că au venit în Marea Britanie pentru a căuta de lucru, iar acum sunt blocaţi deoarece nu pot găsi nimic fără o adresă stabilă. Alţii pur şi simplu afirmă că aşteaptă ca autorităţile să le ofere locuri de muncă şi cazare şi nu se grăbesc să plece nicăieri.

Indiferent care ar fi adevărul, oficialii municipali şi poliţia îi acuză de cerşit, furt din buzunare şi compartement antisocial, în timp ce proprietarii şi administratorii hotelurilor şi magazinelor din vecinătate sunt furioşi din cauza mizeriei create.

Zone întregi de iarbă sunt pline de gunoi, de la valize la pături murdare şi resturi de mâncare, iar tufişurile au fost transformate în fose deschise urât mirositoare.

Luni, membrii taberei de romi au fost văzuţi râzând şi vorbind între ei în timp ce erau acompaniaţi de un lăutar care cânta la acordeon.

Preluat de pe: Click.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/