Tiganii pleaca la AUSCHWITZ!

tigani-auschwitz

Premianţii Olimpiadei de Limba Rromani merg la Auschwitz

Agenţia Naţională pentru Romi în parteneriat cu o organizaţie neguvernamentală va premia cei 15 medaliaţi ai Olimpiadei Naţionale de Limba Rromani ce a avut loc anul acesta la Tulcea cu o excursie în Polonia.

Astfel, cei mai buni elevi la limba rromani printre care şi doi tulceni vor ajunge la sfârşitul acestei luni la Auschwitz în Polonia, unde vor vizita celebrul complex de lagăre de exterminare.

„De ce la Auschwitz? Pentru că poate puţină lume ştie că acolo au fost deportaţi şi peste două sute de mii de tigani şi credem că este bine ca olimpicii noştri să-şi cunoască istoria. Printre cei 15 olimpici avem şi doi de la noi din judeţ şi anume Andreea Lavinia Rădulescu din Niculiţel şi Sergiu Creţu din Tulcea”, a declarat inspectorul şcolar de Limba Rromani de la Tulcea, Gabriel Stoica, unul dintre profesorii însoţitori ai olimpicilor.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Nota redactiei Nationalisti.ro : Le uram drum bun! Speram sa nu se mai intoarca.

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Amy Neagoe
Amy Neagoe
6 ani in urma cu

Stirea cu profesorii Rimini care au dat bacul țiganilor de ambe sexe sau că nu mai intri la facultatea de stat decît pe baza mediei de bac și a unui test grilă(!!!!!!!!!!!!!1Uăăăăăăăăăă!!!!!!!!) este nimica pe lîngă asta și că se și organizează olimpiade naționale pt.limba țigănească!!!!!!!!!!!!!!!!!Cu ocazia asta, drag prieten Istoric care vei ține ca și mine întotdeauna cu valorile ne-țigănești ale unei Romînii de mult timp duse. permite-mi să ne întreb pe noi ce naiba are dl.Diplomat M.-Christian Bruchez cu mine de atîția ani de zile, de nu-mi face niciodată surprize plăcute????????(Fiindcă între noi fie vorba, faptul că eu mă duc după el 1 dată pe an la împuțitul ăla de Muzeu al Țărănimii/Țigănimii unde Ambasada Elveției e investitor principal de ani de zile)și ajung să plec de fiecare dată nervoasă de acolo după 10minute, nu înseamnă absolut NIMICA pentru mine!!!!!!!!!!!!!!

Amy Neagoe
Amy Neagoe
6 ani in urma cu

Stirea cu profesorii Romini care au dat bacul țiganilor de ambe sexe sau că nu mai intri la facultatea de stat decît pe baza mediei de bac și a unui test grilă(!!!!!!!!!!!!!Uăăăăăăăăăă!!!!!!!!) este nimica pe lîngă asta și că se și organizează olimpiade naționale pt.limba țigănească!!!!!!!!!!!!!!!!!Cu ocazia asta, drag prieten Istoric care vei ține ca și mine întotdeauna cu valorile ne-țigănești ale unei Romînii de mult timp duse. permite-mi să ne întreb pe noi ce naiba are dl.Diplomat M.-Christian Bruchez cu mine de atîția ani de zile, de nu-mi face niciodată surprize plăcute????????(Fiindcă între noi fie vorba, faptul că eu mă duc după el 1 dată pe an la împuțitul ăla de Muzeu al Țărănimii/Țigănimii unde Ambasada Elveției e investitor principal de ani de zile)și ajung să plec de fiecare dată nervoasă de acolo după 10minute, nu înseamnă absolut NIMICA pentru mine!!!!!!!!!!!!!!

dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Eu sper sa plece urgent în India sau Pakistan și sa nu se mai întoarcă de acolo pe pământurile noastre! Cei care au studiat istoria serios și nu cea "corecta politic" știu ca germanii nu au omorât evrei pe banda rulanta. Au fost uciși de păduchi purtători de tifos. De fapt evreii au fost cei mai bine tratați prizonieri din al II-lea Război Mondial.

Măcar de ar învăța și nespălați ăștia istoria adevărată nu aia mincinoasa. Cum sa nu fie și ei ca evreii sa stoarcă încă niște bani de pe spatele romanilor!

Oricum primesc toate beneficiile deși tot timpu reușesc sa evite plata impozitelor! Oare în cazul asta nu romani sunt cei cu adevărat discriminați?