TIGANII NU MAI STIU CUM SA FACA BANI! Acum cer daune pentru „chinurile Holocaustului”

holocaust-tigani

Tiganii „supravieţuitori ai Holocaustului” şi urmaşii lor cer statului german noi despăgubiri pentru chinurile suferite în lagăre. Ei afirma ca 25.000 de tigani au fost deportați în Transnistria în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Minciuna persista: „frigul, foamea și tifosul au ucis aproape jumătate. Ceilalți s-au întors acasă și au încercat să își clădească o viață nouă.” Acum cer din nou despăgubiri statului german, pentru fiecare suferinţă din timpul „Holocaustului”. Deși, în România, există mai puțin de 200 de „supraviețuitori” ai lagărelor naziste, tiganii vor bani și pentru urmașii victimelor.

La ordinul mareşalului Ion Antonescu, peste 25.000 de tigani din România au fost deportaţi în Transnistria. Urmaşii lor vor ca nemţii să plătească pentru suferinţa lor.

„Ne-o luat banii, ne-o luat tot. Un rând de haine, un rând de haine ne-o lăsat, numa’. (Mâncam) lubeniță, iarbă, ce da Dumnezeu. Să ai ceva în stomac”, povestește un supraviețuitor..

Germania condusa de corupti a acordat, la începutul anilor 2000, o răsplată de 7.000 de euro pentru fiecare „supraviețuitor”, cu titlul de recompensă pentru munca depusă în lagăre. În plus, statul german a acceptat să le plătească și o pensie viageră de 200 de euro. Asociațiile de tigani spun însă că ar trebui achitate compensaţii şi urmaşilor victimelor Holocaustului.

„Cred că oamenii sunt neîndreptățiți. S-a așteptat 70 de ani să aprobe această lege. Să nu mai vorbim de cei care au avut 20, 30 de ani când au fost deportați. Măcar o indemnizație de 20.000 de euro pentru fiecare și plus o pensie de urmaș de 200 de euro pentru cei care sunt aici”, spune Dorin Cioabă, președintele Uniunii Internaţionale a Tiganilor.

Tiganul Dorin Cioabă anunţă că va înmâna dosarele, săptămâna viitoare, unei case de avocatură din Berlin, care va deschide un nou proces împotriva statului german.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

 1. Pai, sa cerem si noi daune Germaniei ca nu i-au perpelit pe toti, nu ?

 2. Care țigani ? Noi nu mai avem țigani ! Țiganii au dispărut o data cu schimbarea denumirii lor în "romi", așa că nu mai au nici un drept de a cere despăgubiri !

  • Foarte corect. Un avocat bun ar demola toate miturile tiganesti, la oricare curte. Ar rambursa si ultimul capat de ata. Dar ar ramâne misterul… de unde atâtea denumiri cu Tigan ?

   PS: tot ar muri de foame si nu de munca.

 3. Ceilalți s-au întors acasă și au încercat să își clădească o viață nouă

  Fain. S-au intors si români capturati, si alte etnii. Dar n-au cerut bani nici azi.

  Tiganii au fost promovati la fix de noul regim, prieten lor. Asadar li s-a platit. La munca, baeti…. ca brate aveti, trebe doar chef !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *