Tiganii fac legea in Romania tiganizata

tigani

O turmă de mămăligari este rapid încălecată de o gașcă de țigani interlopi

Românica este singura țară din Europa ce nu are o mișcare autentică de extremă dreapta. Oricât i-am înjura pe unguri, ei au multe păcate, dar nu sunt mămăligari. Ca să nu mai vorbim de polonezi sau sârbi. Românașul asistă pasiv la țiganizarea țării lui și-l doare-n cur de faptul că maneaua țigănească ia, încet dar sigur, locul doinei românești. Spre rușinea mea (dacă nu știu bine), în afară de Noua Dreaptă (mai există?), nu cunosc alte mișcări ce iau atitudine împotriva țiganizării României. Și Noua Dreapta a avut mișcări anemice, în ton cu mămăliga ce nu explodează decât cu chibrit rusesc și fitil unguresc. Românașii sunt tari si mari pe Facebook sau scrie petiții online pentru a opri țiganizarea, de râd țiganii și cu fundul de asemenea copilării. Ce-a facut ciobanul din România când a văzut că (semi)țiganul Ilici Iliescu a dat România țiganilor, transformându-i în romi, adică români? Păi, l-au votat de câte ori a candidat și l-ar mai fi votat în continuare, dacă Ilici “KGB” Iliescu ar mai fi candidat.

VEZI SI: Cinci TIGANI care au incercat sa JEFUIASCA un japonez la Roma, au luat o bataie sora cu moartea. Nu stiau ca il au in fata pe campionul Japoniei la Ju Jitzu.

Să-l scoatem pe “criminalul” Ion Antonescu din istoria poporului român, interzicându-le românilor să-l amintească, dar să-l promovăm pe țiganul Guță non-stop la tembelizor (în special la Antenele securistului Voiculescu)

Infractorul Năstase Adrian dă o lege prin 2001 sau 2002 prin care era interzisă apologia mișcărilor fasciste (nu și comuniste, doar Bombenel este un comunist). Și apare în acest film pentru proști Cr(et)in Antonescu care modifică legea și uite-așa ne trezim cu Legea “Antilegionară”, prin care nu ai voie să amintești de maresalul Ion Antonescu sau de Corneliu Zelea Codraenu, dar te poți lăsa furat, ucis sau jefuit de țiganii care au împânzit România, prin clanuri intelope, prin indivizi fără permis, ce ucid oameni nevinovați pe șosele, prin țiganii bogați care sfidează orice lege, făcând nunți pe șosele, luându-i pe români drept sclavi etc. Ar mai fi de precizat și faptul că legea lui Năstase Adrian, modificată din inițiațiva lui Cretin Antonescu și a PNL-ului de rahat, a fost promulgată fără probleme de numitul Iohannis Klaus, neamțul țiganizat ce este, cică, Președintele României (ce glumă macabră!).

Citiți și:  Polițiștii vor primi uniforme de interlop, ca să nu mai ia bătaie pe stradă

VEZI SI: FACEREA DE BINE – FUTERE DE MAMA: Tiganii au BATUT un medic si un asistent SMURD sositi sa-i ajute!

Și un exemplu:

Un sannicorean a fost batut crunt de tigani

Tiganii din Sannicoara incep sa isi faca de cap iar autoritatile se fac ca nu vad problemele tot mai acute, provocate de tiganii din Apahida, care se intampla in fiecare zi.

Un tanar din Sannicoara a fost batut de doi tigani, vineri seara, in jurul orei 21.30, chiar in statia autobuzului M41, din Sannicoara. Surse judiciare sustin ca tanarul se numeste Vlad Ovidiu Gliga, are 27 de ani, si este din Sannicoara.

Din primele informatii furnizate de politistii clujeni rezulta ca Vlad Gliga si-a condus iubita la autobuz si ca, in statia de autobuz, la un moment dat au venit doi tigani. Unul dintre acestia a luat-o pe iubita lui Gliga in brate si a vrut sa o sarute cu forta. In acel moment, tanarul de 27 de ani a sarit in apararea prietenei lui dar a fost lovit cu pumnul in zona fetei. “În staţie au venit doi romi, iar unul dintre ei – fără a sta prea mult pe gânduri – a luat-o în braţe pe prietena mea. Aceasta s-a tras de la el, a început să strige, după care celălalt a lovit-o, moment în care am intervenit şi eu. Am fost lovit puternic în zona feţei şi a capului cu o rozetă, ceva metalic, de către numitul L. G. În timpul luptei nu era nimeni în staţie să vadă scena, doar un automobilist a oprit pentru câteva clipe, s-a uitat la scenă, după care a trecut mai departe”, a declarat Vlad Gliga pentru Ziua de Cluj.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Și avem polițiști (unii corupți, și nu puțini), plătim impozite pentru a fi apărați de autorități. (hăăă, hăăă, hăăăă) Fix zero. Românii trebuie să se apare singuri. Doar uniți ne putem salva țara, salvându-i tradițiile și moralitatea. De ce acceptați ca țiganii să ucidă români? De ce acceptați să plătiți, din banii voștri, lenea țigănească? De ce acceptați să fiți umiliți de triburile țigănești? Niște jeguri de politicieni nu vă pot opri dacă vreți cu adevărat o Românie a românilor, nu o Românie țiganizată. (sursa: asapteadimensiune.ro)

VEZI SI: Decât să pui botul la țiganii cu jgheaburi, mai bine lasă-le dracu’ așa!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.