Tiganii din Timișoara și-au tras geamuri ”VERSACE” și sfidează în continuare autorităţile

versace_48384900

Tiganii din Timişoara sau încă o dată dovadă că sfidează de departe bunul simţ. Nu renunţă în ruptul capului la elementele de prost gust cu care îşi împodobesc casele. După ce un tigan fost amendat că şi-a inscripţionat casa cu cuvântul „BANY”, un altul şi-a scris mare pe geamuri „VERSACE”.

Tiganii din Timişoara încalcă orice regulă a bunului simţ. Este şi cazul unui proprietar din clanul ţigănesc Bonescu care şi-a scris mare pe geamuri „VERSACE”. Palatul i-a aparţinut preşedintelui partidei romilor şi pe lângă sigla celebrului brand, aceasta este una din casele din Timişoara care şi-a păstrat celebrele turnuleţe specifice tiganilor. Proprietarul altei case a oripilat anul trecut timişorenii cu sigla pe care şi-a montat-o direct pe acoperiş. Să fie sigur că va fi văzută de departe, acesta a scris „BANY”.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Autorităţile l-au somat să renunţe la inscripţie, dar pentru că proprietarul, membru în clanul Bonescu, a refuzat categoric a fost amendat cu 8.000 de lei şi s-a ales şi cu dosar penal pentru distrugere.

VEZI SI: RAIUL TIGANILOR: Clanul Carpaci are 144 de proprietati
77 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU