Tiganii au ŞOCAT lumea. Englezii sunt SCÂRBIȚI

Autorităţile locale din Newham, în estul Londrei, au descoperit în timpul unui control, douăzeci şi şase de tigani din Romania, între care şi un puradel, care trăiau în condiţii descrise în romanele lui Charles Dickens.

Reprezentanţii consiliului din Newham au descoperit în timpul unor verificări, în apropierea Stadionului Olimpic, că cei 26 de tigani împărţeau o casă cu trei dormitoare, notează Daily Mail, în ediţie electronică.

Sir Robin Wales, preşedintele consiliului din Newham, a criticat condiţiile “dickensiene” spunând că este inacceptabil ca tiganii să mai trăiască într-o asemenea stare teribilă.

va2

“Mulţi proprietari criminali nu au nicio remuşcare când înghesuie cinci tigani într-o cameră. Chiar dacă am găzduit Jocurile Olimpice din 2012, încă mai putem găsi „oameni” care locuiesc în barăci în anul 2015”, a declarat Sir Robin Wales.

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

Forţele de ordine locale au mers vineri la proprietatea aflată în estul Londrei, după ce vecinii s-au plâns de volumul ridicat al muzicii (manelelor), dăunătorii şi mizeria din grădină. Poliţiştii au descoperit că la respective adresă locuiau 26 de tigani din Romania, inclusiv patru familii şi un copil mic. Şapte tigani dormeau într-o pivniţă fără geamuri şi cu gurile de ventilaţie astupate. Ceilalţi erau îngrămădiţi în trei dormitoare.

VEZI SI: IAR NE FAC DE RAS! Șapte TIGANI din Romania au RAPIT si VIOLAT o fată în Marea Britanie timp de patru ore în care au filmat totul

Cei care locuiau în pivniţă plăteau o chirie lunară de 20 de lire, iar cei care locuiau în dormitoare plăteau 180 de lire.  

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Proprietarul locuinţei, care riscă să fie pus sub acuzare, fusese avertizat şi în 2012 pentru încălcarea legislaţiei britanice care interzice găzduirea unei familii mai mari de şapte persoane de etnie tiganeasca.

Autorităţile locale din Newham, una dintre cele mai sărace zone din Marea Britanie, au emis în ultimii cinci ani zeci de avertizări pentru deţinătorii unor astfel de proprietăţi mizere.

Sir Robin a promis să rezolve problema prin chemarea în instanţă a oricărui proprietar “lipsit de scrupule”.

VEZI SI: Daily Mail: Tiganii care vin in Anglia stiu exact cum sa castige mii de euro fara munca

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.