Tiganii au intrat in Cartea Recordurilor !

Record! O familie de ţigani a organizat prima nuntă care s-a putut auzi din spaţiu

nunta tigani manele

România a ajuns din nou în Cartea Recordurilor! De data aceasta, protagonişti au fost membrii unei familii de ţigani, care, făcând exces de exces de zel, au organizat o nuntă care a putut fi auzită din spaţiu, premieră absolută la nivel mondial. Angajaţii Staţiei Spaţiale Internaţionale povestesc, cu cearcăne în ochi, cele întâmplate.

“Tocmai venisem de afară, schimbasem ştergătoarele, că se uzaseră după ploaia de meteoriţi din noaptea trecută, şi am zis să mă bag direct la somn, că eram obosit”, povesteşte Decebal Armstrong, astronaut şef.

“M-am întins în pat, am deschis hubloul, ca să intre niţel vid curat, când, aproape că mi-au spart timpanele nişte zgomote asurzitoare, cu tot felul de ecouri şi ţipete. Iniţial am crezut că ne-a reperat o şleahtă de extratereştri, şi vin să ne omoare, dar, din păcate era ceva mult mai rău”, a continuat acesta.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Din câte se pare, zgomotul provenea de la o nuntă din Strehaia, între Nestemata Căldăraru, în vârstă de 4 ani, şi Juan Carlos Lopătaru, de 5 ani. “Ne pare rău dacă am deranjat, noi chiar am dat muzica cât mai încet, ca să nu deranjăm. Ce să faci, o dată pe lună ţi se-nsoară copiii, nu poţi să faci ceva de mântuială”, spune Arnold, fericitul socru mic. – Acest articol este un pamflet. Sursa: TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mariana
Mariana
6 ani in urma cu

Sunt recordmeni la mai multe lucruri printre care si la ciordit…