”Țiganii ăștia nu sunt oameni”, spune femeia lovită de TIGANI și lăsată să moară sub un BMW! Vezi MĂRTURIA SUPRAVIEȚUITOAREI

Și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovită în plin de un BMW, iar făptașii au fugit rapid de la locul accidentului, uitând victima sub bolid. Femeia a reușit să scape cu viață, însă nu știe nici ea dacă va reuși să treacă peste momentele de groază. Își aduce aminte în fiecare minut de teribilul accident, dar nu vrea să îi ierte pe rromii care au fugit și au lăsat-o să moară sub mașină.

Articol de George Ardelean

 

accident lugoj alin faur bmw despagubiri victima

Femeia se compară cu un câine, ea susținând că până și animalele lovite de mașini au parte de mai multă grijă… decât a avut ea din partea celor care au lovit-o cu un BWM. Maria Riciu a suferit mai multe operații, dar medicii și nici ea nu știu dacă viața ei va fi la fel ca înainte de accident.

Citiți și:  România vs. Croaţia: „Mizerie, bişniţari cu cefele late, fete care merg în urma lor ca nişte căţei şi manele până dimineaţa”

Femeia călcată cu BMW-ul de țigani și lăsată să moară în stradă cere despăgubiri de 1 MILION DE EURO

Mascații scotocesc un oraș din Banat în căutarea unor țigani cu BMW, care au nenorocit o femeie

Maria Riciu își aduce aminte fiecare moment din accident. ”M-au lovit și m-au abandonat. Parcă au vrut să intre voit. Imediat după accident, a venit o femeie și mi-a spus că a chemat salvarea. Am deschis ochii și cu greu am mișcat degetele de la picior. Nu am văzut cine a dat peste mine, pe urmă am aflat. Ăștia nu sunt oameni”, a spus Maria Riciu, de pe patul de spital, mai multor televiziuni.

Citiți și:  BUZAU: CLANURILE TIGANESTI FAC LEGEA ...IAR POLITIA INCHIDE OCHII / CAZ SOCANT PETRECUT IN URMA NU CU MULT TIMP

Femeia nu vrea să audă scuzele celor care au dat peste ea și ulterior a fugit. În plus, șoferul care a provocat accidentul are o scuză uluitoare: ”Mi s-a făcut frică și am fugit. Normal că mi-a fost milă de ea, dar mi s-a făcut frică”, spune Alin Faur, cel care a provocat accidentul.

Sursa: ExclusivTM.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile