VIDEO – ȚIGANII din Buzău FAC PRĂPĂD LA PIAȚA CENTRALĂ! Au fost surprinşi de o cameră de supraveghere în timpul unei spargeri

tigani-buzau-spargere

O spargere produsă la un chioşc din zona pieţei centrale a Buzăului a fost surprinsă de o camera de supraveghere. Autorii infracţiunii sunt trei minori de etnie tiganeasca, care în prezent sunt căutaţi de poliţişti. Ei au furat hăinuţe pentru copii şi jucării.

Furtul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un chioşc de jucării şi articole pentru copii, de pe strada Locotenent Godeanu.

Pe imagini se observă mai întâi doi dintre tigani care lovesc cu piciorul în uşa magazinului. La scurt timp apare un puşti mai mare, probabil şeful micilor spărgători „bronzati”, care reuşeşte să deschidă uşa cu o lovitură de picior. Mai întâi fug, de teamă să nu pornească vreun sistem de alarmă, apoi se întorc pemntru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Tiganii se închid în chioşc, zăbovesc vreo patru minute, apoi fug cu mai multe sacoşe încărcate. Păgubitul a declarat la Poliţie, a doua zi, că i-au dispărut jucării şi hăinuţe de valoare neînsemnată, casa de marcat având numai mărunţiş pentru a doua zi.

Cei trei infractori tigani sunt căutaţi în continuare de poliţie, imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere recent instalat la Piaţa Centrală fiind de mare ajutor.

3 comments

  1. Cum adica Politia Buzau inca-i cauta? Ce este asa de greu sa gasesti niste cioroi? Prea departe de locul ala nu locuiesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *