Tigani scandalagii potoliti cu focuri de arma la Buzau

tiganscandalagiu

Un conflict izbucnit intre tigani marti seara la marginea cartierului Dorobanti din Buzau a fost potolit doar cu focuri de arma. 

Scandalul a izbucnit intre doua familii de tigani. Doi politisti au fost trimisi catre locul scandalului dupa ce o tanara de 21 de ani a sunat la serviciul 112 si a anuntat ca este amenintata de membrii unei familii, spunand ca scandalagii suunt sub influenta bauturilor alcoolice. De fapt, tot scandalul era intre membrii a doua familii de etnie tiganeasca vecine ale caror locuinte se afla una langa cealalta, nefiind separate de un gard despartitor.

Membrii celor doua familii se loveau cu bate si cu alte obiecte dure, iar patrula de ordine publica a solicitat sprijin suplimentar prin statie. Inainte de a primi intariri, unul dintre politisti a folosit armamentul din dotare. Politistul a vazut ca una din persoane – un tigan de 30 de ani – era cazuta la pamant, iar un alt agresor tigan se pregatea sa loveasca cu o furca alte persoane care luasera bataie si pe care cel de-al doilea om al legii dorea sa le desparta. Cand a observat situatia limita, politistul i-a somat pe tiganii scandalagii sa inceteze spunandu-le ca va folosi armamentul.

Citiți și:  Capitala, asediată de interlopi. Arme și droguri de un million de euro | VIDEO

Deoarece agresorul nu s-a supus somatiei, politistul a efectuat un foc de avertisment in plan vertical, folosind armamentul din dotare, moment in care scandalagii au luat-o la sanatoasa.

Echipajele de Politie venite la fata locului in apararea celor doi colegi i-au identificat pe protagonistii scandalului: cinci barbati de etnie tiganeasca cu varste cuprinse intre 23 si 59 de ani si trei femei tot de etnie tiganeasca cu varste intre 21 si 40 de ani. Cu totii au fost dusi la audieri la Politia Municipiului Buzau, iar oamenii legii au dechis un dosar penal pentru „lovire sau alte violente”, „incaierare” si „tulburarea ordinii si linistii publice”, urmand a se clarifica participarea fiecarui tigan la acest incident.

Citiți și:  CUM ÎȘI ȘANTAJA EMI PIAN VICTIMELE! CONVORBIREA DINTRE INTERLOP ȘI UN MARTOR CARE NU I-A PLĂTIT LA TIMP DOBÂNZILE

Doi dintre scandalagii au primit amenzi de cate 500 lei fiecare pe care cu siguranta nu le vor achita.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile