Tigani plini de sânge. Cuțitarul – de aceeasi etnie – reținut. „S-au bătut în toată piața” VIDEO

Lume strânsă ca la urs astăzi pe strada Independenței, lângă Piața Centrală din Buzău.

Zeci de curioși au privit desfășurarea și finalul bătăii dintre două grupuri de tigani.

Așa cum se poate observa din imaginile atașate articolului, unul dintre tigani era plin de sânge și ținea un tricou pentru a opri sângerarea după ce fusese tăiat cu un cuțit.

Agresorul era trântit la pământ și încătușat, după intervenția unui jandarm aflat în timpul liber.

„A fost ca un taifun de oameni care a trecut prin piață. S-au luat la bătaie în piața mică la B90. Trei cu trei. Dădeau unii în alții cu ce apucau. Au dat și cu farfurii, la un moment dat unul a pus mâna și pe un satâr. Bine că n-a murit vreunul. Nu știu de ce s-au luat”, ne-a declarat un martor.

Rromulanul tăiat cu cuțitul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Ceilalți scandalagii au fost luați cu duba și duși la poliție. Ulterior la spital a fost adus șchiopătând și fără un adidas și cuțitarul. Mai mulți polițiști au fost trimiși la spital pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

„Un subofițer jandarm – aflat în timpul liber – a observat un conflict între câteva persoane în piața centrală din municipiu, una dintre acestea având un cuțit în mână. Fără să ezite, jandarmul a apelat 112 și a acționat pentru dezarmarea și imobilizarea agresorului, care a fost ținut la pământ până la sosirea primului echipaj de ordine publică. Ulterior, persoanele agresive au fost conduse la Poliția Municipiului Buzău pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale” – comunicat Jandarmeria Buzău.

Vezi si: Poliţişti atacaţi de tigani cu pietre, topoare şi ciocane, în noaptea de Înviere. Scene de coşmar

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/