Cu TIGANII PE JOS! Primarul Timişoarei are un plan pentru COLORATII NESPALATI care vor să folosească transportul în comun

tigani
Nicolae Robu, primarul Timişoarei, consideră că „nespălaţii şi neîngrijiţii (tiganii in mare parte)” poluează transportul public din capitala Banatului. El a găsit soluţia de a-i da jos din tramvaie, autobuze şi troleibuze pe cei certaţi cu igiena corporală.
„Chiar dacă am creat Poliţia transportului în comun, şi iniţiativa s-a dovedit foarte bună, pentru că un progres s-a obţinut, totuşi această poliţie are un număr restrâns de oameni care nu pot fi omniprezenţi. Ei nu au cum să fie în permanenţă în toate mijloacele de transport în comun, să-i prindă pe răufăcători, pe hoţii care sunt foarte prezenţi, să îi prindă şi pe cei care n-au nicio treabă decât să se plimbe cu mijloacele de transport în comun nespălaţi şi neîngrijiţi, poluând aceste mijloace de transport. Când vom avea aceste camere video, vor putea fi identificaţi şi echipajul de poliţie se va duce ţinta, dirijat din camera de monitorizare, acolo unde sunt probleme”, a spus primarul Nicolae Robu.

Conform Poliţiei Locale, care face controalele pe tramvaiele şi autobuzele RATT, de la începutul anului şi până acum au fost aplicate călătorilor aproape 200 de amenzi. Oamenii legii i-au amendat şi pe cerşetori, dar şi pe călătorii care făceau mizerie sau distrugeau scaunele din tramvaie sau autobuze sau care comercializau fel de fel de produse fără autorizaţii.

Citiți și:  Unde este adevărul în scandalul declanșat de Florin Salam la „Matei Balș”? Manelistul face acuzații, dar familia îl contrazice: „În fiecare zi coboară un medic la noi” / VIDEO

În autobuzele şi troleibuzele RATT există camere de supraveghere, iar oficialii regiei de transport colaborează cu Poliţia Locală şi chiar cu călătorii, atunci când se petrec incidente neplăcute. Tramvaiele sunt singurele mijloace de transport care nu sunt dotate cu camere video, dar urmează să se facă această modificare. Actualmente, doar două mijloace de transport pe şine se află în lucru, unul la Arad, iar altul la Paşcani şi este posibil ca timişorenii să circule cu ele chiar de Paşti.

„Toate tramvaiele, după ce vor fi recondiţionate, vor fi dotate cu camere de luat vederi. În autobuze şi troleibuze, avem camere de luat vederi, ele funcţionează. Noi colaborăm cu Poliţia Locală, în cazul în care ne solicită înregistrare video. Am avut situaţii în care am şi trimis imagini de pe camerele de supraveghere. Inclusiv călătorii vin şi ne solicită imagini, în cazul în care păţesc ceva în troleibuze sau autobuze”, au spus reprezentanţii RATT.

Citiți și:  Mădălin Voicu, radiografia lumii interlope. „Țiganii au un mod de viață…”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
5 ani in urma cu

As vrea si la noi primari cu curajul celui din Timisoara! Sunt satul de tigani care cesesc si sunt nespalati ba mai mult urca in stare de ebrietate si se pisa pe ei.

sorin112
sorin112
5 ani in urma cu

RESPECT WIRTZ