Tigani inarmati cu bate, sabii, macete si topoare au atacat mai multi tineri in Constanta. Poliția I-A LĂSAT ÎNSĂ LIBERI: ”Nu constituie un PERICOL”

tigani-sabie

Imagini terifiante surprinse de camerele de luat vederi ale unei străzi din Constanța. Un grup numeros de interlopi înarmați cu topoare, bâte, săbii și macete au atacat fără milă mai mulți tineri, baricadați în curtea din spate.

Totul a vrut să pară o reglare de conturi după ce  una dintre tinere i-ar fi atras atenția unuia dintre interlopi că viteza cu care circula ar putea pune viața în pericol oamenilor, ținând cont că strada era destul de populată.

După această remarca s-a dezlănțuit jihadul. Interlpul și-a chemat întăriri iar lucrurile au degenerat.

Acest caz șocant a ajuns și în atenția autorităților, O fata baricadata in casa a sunat la 112 si a cerut cu disperare ajutor. Pana la sosirea politistilor insa, agresorii au fugit.

Marius Niculescu ofiter de presa IPJ Constanta: “Opt dintre persoanele care au folosit acte de violenta au fost initial retinute pe baza de ordonanta. In prezent politistii constanteni fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare.”

Revoltătoare și de neînțeles este decizia magistraților de a-i cerceta pe agresori în stare de libertate, sub pretextul că aceștia nu reprezintă un pericol public.

Victima: “Aveti imagini, aveti probe, au fost ridicate arme albe? Si ei sunt liberi, nu stiu ce o sa se intample prietena mea ii este frica sa se duca la munca caci se duce pe strada asta. Nu ai cum sa te simti in siguranta din moment ce vine cu sabia si o baga prin poarta, nu ai cum sa te mai simti in siguranta.”

Victima: “Asta este tot ce mai uimeste. De ce le-au dat drumul atat de repede in conditiile in care au venit cu topoare cu macete sabii ce trebuia sa v ina cu pistolul sa ne omoare acolo pur si simplu.”

Martora: “Nu este posibil in 2016 sa-ti fie frica sa mai mergi pe strada, sa-ti lasi copii pe strada, nu se poate, nu se poate asa ceva, imi este pur si simplu frica sa mai ies din casa.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *