Tigani din Romania ATACATI cu sălbăticie în Paris. Francezii sunt speriaţi că vor să le fure copiii pentru organe (Video)

Atacuri violente au loc în aceste zile la Paris, în Franţa, asupra taberelor de tigani de origine română, după ce o ştire, despre un tigan într-o camionetă albă care fură copii pentru a le vinde organele, a devenit virală.

Tabere de tigani din Paris au fost atacate violent de mai multe persoane după ce, în ultimele săptămâni, pe rețelele de socializare au circulat informații privind existența unui bărbat într-o camionetă albă care răpește copii.

Atacatorii, înarmaţi cu bâte, cuţite de bucătărie şi alte arme improvizate, au ajuns la taberele de tigani din suburbiile capitalei franceze. Cele mai grave incidente au avut loc luni noaptea în zonele Clichy-sous-Bois, Bobigny şi Colombes.

Citiți și:  VIDEO ȘOCANT - Polițist ÎNJUNGHIAT în curtea secției de Poliție - Agresorul a transmis totul live pe Facebook

Mai multe înregistrări ale atacurilor au apărut pe Facebook sau Snapchat.

Isteria a izbucnit după ce, pe rețelele de socializare și pe Whatsapp a circulat în ultimele săptămâni un mesaj în care se vorbește de un bărbat de origine română sau bulgară, într-o camionetă albă, care răpește copii pentru a le vinde organele.

LASA UN COMENTARIU