Țigani bătuți CRUNT de bucureștenii furiosi într-un tramvai că ascultau manele prea tare

trv

Scene extrem de violente au avut loc miercuri în tramvaiul 41, în stația Crângași.O călătoare a surprins miercuri dimineaţă o bătaie în tramvaiul 41 între alţi patru pasageri, dintre care doi țigani, titreaza NapocaNews.ro.

Doi călători naționaliști le-au cerut unui băiat și unei fete, ambii țigani, să dea muzica mai încet, însă aceștia au refuzat: “Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ți-o iei. Nu te mai da cocoș, stai liniștit, nu te mai agita”. În ciuda amenințărilor, cei doi tineri au sfârșit prin a fi bătuți cu pumnii și cu picioarele de către ceilalți doi bărbați.

Pe înregistrare se aude cum tinerii țipă de durere: “Au, mi-ai rupt mâna”, în timp ce ceilalți cer să li se deschidă ușa, probabil pentru a continua bătaia în stradă.

ncidentul a fost înregistrat cu telefonul mobil și postat pe internet. Filmarea a devenit virală, ajungând în câteva ore la peste 20 mii de vizualizări şi peste 400 de share-uri, însă a fost mai apoi şters de către utilizator.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineaţa şi a deschis un dosar în care se fac cercetări cu privire la tulburarea liniştii şi ordinii publice.

4 comments

  1. Sa nu fim rasisti dar sa respecte si ei lumea din jurul lor

  2. Buna miscare baieti… Au scapat cam ieftin, dar isi merita bataie zdrentele jegoase!!!!

  3. ADMIRAL OCEAN

    …….DE FOARTE MULTE ORI SINT LINSATI TINERI SAU OAMENI MAI IN VIRSTA ROMANI DE CATRE ASA ZISII INTERLOPI ADICA MAI EXACT TIGANI SI…SI….NU SE MAI SESISEAZA POLITIA CARE O PLATIM CU SALARII CIT TREI DIN TAXE SI IMPOZITE….DE MULTE ORI AU FOST LINSATI DDE TIGANI SI POLITIA …IA SALAR…!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *