Țigani băgați în spital pentru că ascultau manele. O familie de români le-a venit de hac TIGANILOR!

BLESTEM ŢIGĂNESC! Tată şi fiu condamnați la închisoare pentru că AU TĂIAT ȚIGANI care ascultau MANELE

Un tânăr din Timişoara, acuzat de tentativă de omor, după ce a tăiat un rom cu cuţitul, a ajuns la închisoare alături de tatăl său. Părintele a luat 20 de ani de închisoare după ce a înjunghiat mortal un ţigan care a pus manele toată noaptea. Vecinii spun că și fiul a fost lovit de blestemul ţigănesc…

Costica-Andronache-condamnat-inchisoare-taiat-tigani-rromi-romi-ascultau-manele-timisoaraCostică Andronache a fost condamnat la închisoare pentru că a tăiat țigani care ascultau manele

Familie blestemată în Timişoara. Tatăl şi fiul au ajuns la închisoare pentru aceeaşi faptă. Acum ambii sunt după gratii, iar rudele celor doi şi vecinii spun că aceştia au fost blestemaţi de ţigani.

Ciprian Andronache, de 25 de ani, a ajuns după gratii, anul trecut, după ce s-a certat cu un ţigan, într-un bar din Timişoara, după ce acesta a vrut să dea muzica mai tare la boxele din bar ca să asculte manele. Andronache a scos un cuţit cu lama de 25 de centimetri şi a încercat să-i taie gâtul rivalului de 21 de ani. El a fost condamnat de Tribunalul Timiş la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Tatăl său, Costică Andronache, de 47 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de puşcărie. Asta după ce a luat un cuţit, a intrat în curtea unei familii de ţigani şi i-a tăiat cu cuţitul pe doi dintre ei, iar unul a și decedat. Andronache se supărase pentru că romii au ascultat manele la maximum toată noaptea şi nimeni din cartierul Calea Şagului nu a putut să doarmă.

Vecinii şi rudele celor doi spun că ţiganii l-au bestemat pe Costică Andronache, ca fiul acestuia să ajungă şi el la puşcărie. “Familia de romi i-a ameninţat familia şi copii. I-au spus că l-au blestemat, ca şi fiul său să intre la puşcărie. Şi uite că şi copilul a ajuns la puşcărie, exact pentru acelaşi lucru, exact cum spuneau ţiganii”, a declarat unul dintre verişorii celor arestaţi.

Sursa: ExclusivTM.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

2 comentarii la „Țigani băgați în spital pentru că ascultau manele. O familie de români le-a venit de hac TIGANILOR!

 • 6 septembrie 2013 la 13:58
  Permalink

  ei cand injunghie si violeaza si cineva ii acuza – "drepturile omului" – "rasism" – "antisemiti" cand un roman ii pune la punct imediat e condamnat. muie rromania!

  Răspunde
 • 6 ianuarie 2014 la 17:52
  Permalink

  Nu exista rromania. Ci romani cu batu-n fund, care se pisa pe ei cand vad tigani, am ajuns sa ne fie frica de o minoritate borata.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/