Tigan violator în serie din Suceava, prins după 5 luni de căutări. Ultima victimă a fost abordată într-o policlinică din oraș

Un violator în serie din Suceava a fost prins după aproape cinci luni în care a făcut mai multe victime. Ultimul caz i-a şocat chiar şi pe anchetatori. Bărbatul a violat o tânără pe care a abordat-o chiar pe holul Policlinicii din oraş. S-a dat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Mihăiţă Novac a fost cel mai căutat om din Suceava. Timp de cinci luni, bărbatul de 44 de ani a atacat şi tâlhărit mai multe femei pe stradă. Toate au depus plângeri penale, dar individul nu a fost prins. Aşa s-a ajuns la viol. Ultima victimă este o tânără de 24 de ani, pe care a abordat-o chiar în Policlinica din oraş. Modul de operare e şocant.

S-a prezentat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular, a condus-o printre blocuri undeva în zona Mărăşeşti şi a întreţinut raporturi sexuale – Adrian buga, șeful IPJ Suceava

Agresorul era căutat din luna octombrie a anului trecut. Unul dintre atacuri a fost surprins de camerele de supraveghere din oraş. În imagini se vede cum bărbatul urmăreşte o femeie pe stradă. Iar, înainte să o agreseze, se asigură că nu e nimeni în apropiere.

Victimă: Nu i-am văzut faţa. Îmi spunea, ţipă dacă poţi, fă ceva dacă poţi. M-am dus la Poliţie să dau declaraţie. Acolo, mai era o fată din Republica Moldova, mai tinerică, care păţise acelaşi lucru ca şi mine, cu vreo 40 de minute înaintea mea.

Bărbatul îşi imobiliza toate victimele şi le ameninţa cu un cuţit sau cu spray lacrimogen. Era în evidenţele Poliţiei de 15 ani. În anul 2004 a fost trimis în judecată pentru viol, tentativă de viol şi perversiuni sexuale.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.