Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ȘTIRI BUZAU

TIGAN snopit în bătaie, în camera de hotel | Cine este autorul atacului

snn

A fost scandal monstru la un hotel de la ieșirea din municipiul Buzău. Un cuplu de îndrăgostiți de etnie tiganeasca a fost atacat în plină noapte de către persoane mascate chiar în camera de hotel pe care cei doi o închiriaseră pentru a se “relaxa”. Amorezii au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Cei doi tineri de 23 și 19 ani care au închiriat pentru o noapte o cameră la un hotel de la ieșirea din oraș ar fi foat atacați din senin chiar în cameră de către persoane mascate.
Atacatorii s-ar fi năpustit asupra băiatului de 23 de ani cu bastoane telescopice, snopindu-l în bătaie.

În urma incidentului, victima ar fi suferit răni grave la o mână și lovituri puternice la cap, fiind transportată de urgență la Spitalul Județean din Buzău.

Tânăra de 19 ani, martoră la teribilul incident, a scăpat doar cu un atac de panică, fiind preluată și ea de medicii de la ambulanță și dusa la spital pentru îngrijiri.

După comiterea atacului, rudele victimei au venit în număr mare în curtea Spitalului Județean din Buzău pentru a vedea în ce stare sunt cele două victime. Poliția și Jandarmeria au mobilizat mai multe echipaje pentru evitarea unor incidente în incinta spitalului.

Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de agresiunea asupra celor doi tineri.

Rudele celui bătut susțin că persoanele mascate, care au intrat cu forța în camera de hotel, ar fi membri ai clanului sportivilor, o grupare interlopă bine cunoscută poliției pentru incidente comise comise cu violența chiar în plină stradă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.