Tigan impuscat sub clar de luna

vanatoare-ciori

Împuşcături sub clar de lună: un administrator la o societate agricolă, a împuşcat un ţigan care fura de pe terenul său.

Luni seară, in jurul orei 20:00, pe terenurile unei societăţi agricole din Tr. Măgurele, s-a petrecut un fapt care a scandalizat pe unii şi a bucurat pe alţii. Ce s-a întâmplat. Un ţigan, Gheorghe I,  cu soţia şi un copil, au mers, cu căruţa, la furat de pe câmp în zona Eurosiloz. Dând năvală în lucerna unei societăţi agricole conduse de Viorel Marinaş, aceştia au fost observaţi de administrator şi de un paznic.

Somaţi să se oprească, ţiganii au dat bice cailor şi nici gând de oprire. V.Marinaş s-a luat după căruţă şi, cu ajutorul unui spray lacrimogen, i-a oprit. Din căruţă, ameninţător, s-a dat jos Gheorghe I, având în mâna o furcă. Viorel Marinaş a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras.
”Cei trei ţigani s-au prezentat la camera de garda a Spitalului Municipal, unde s-au stabilit următoarele diagnostice: I. Ghe. – plăgi împuşcate ambii genunchi (glonţ cauciuc), I.I. – arsură chimică (spray) regiunea facial şi toracică, iar I. N. – arsură chimică (spray) cap şi torace. Victimele nu au fost internate”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Teleorman.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Teleorman, M. V. este deţinător de armă neletală supusă autorizării cu destinaţia autoapărare. Pistolul a fost folosit legal, după ce în prealabil deţinătorul acestuia, a încercat să oprească activitatea infracţională a lui I. Ghe. folosind un spray iritant lacrimogen. S-a întocmit dosar penal, continuându-se cercetările sub supravegherea parchetului.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

8 comentarii

 1. eu sunt in categoria bucurosilor ! mutam toti tiganii la arabi ! astia le taie o mana cand fura …dar parca vad ca se intorc si fara picioare. 🙂

 2. Ar trebui sa primești autorizație pentru arme letale nu gloate de cauciuc. Şi dacă și infractorii aveau arme de foc oare tot la fel de vehemenți erau susținătorii ne-autorizării armelor pentru apărarea proprietății private?

  • Tudor Raneti

   apararea propietatii private nu e autoaparare. dreptul la propietate si dreptul la viata sunt diferite. invata sa faci diferenta

 3. foarte bine……..

 4. pacat ca erau de cauciuc..

 5. pacat ca erau de cauciuc..

 6. Costello verbita

  Draga D-le Tudor Ranetti(Dobitocule)Multi Viseaza sa se duca-n America,dar te-n treb,cit timp Rezisti Acolo???ati Spun Eu,,Exact 24 Ore,Deoarece foamea a-si Face aparenta,si TU si deai ca tine Trebue sa Fure,numai ca la Americani sunt Anarmati chiar si cu AG-Uri,si cine Intra pe Propietatea lor,ne Informati,Au dreptul sa Traga fara Somatie,iar daca ai Prind la Furat,au dreptul sa-i Arda de Vii.

 7. Va rog frumos sa-i respectati! Spuneti-le RROMI dar puscati-i pe toti!!!! 😉 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *