Tigan din Romania fură buldozerul muncitorilor din Piazza Leonardo Da Vinci din Milano

Un tigan din Romania, care se pare că-şi dorea foarte mult un buldozer, l-a furat pe cel folosit la reparaţiile pieţei Leonardo Da Vinci din Milano, în timp ce muncitorii se aflau în pauza de masă.

El s-a strecurat în buldozer şi a pornit utilajul rupând firele de contact şi legându-le pe direct, apoi s-a blocat în cabină şi a călcat pedala de acceleraţie, sperând să scape cu fuga, sub privirile uluite ale muncitorilor.

Muncitorii care efectuau reparaţii în Piazza Leonardo Da Vinci din Milano s-au oprit pentru pauza de masă şi s-au strâns să mănânce în jurul unei mese. La un moment dat, au auzit cum motorul buldozerului porneşte şi au privit stupefiaţi cum persoana de la volanul acestuia încearcă să părăsească piaţa cu el, informează milano.repubblica.it

Oamenii au sunat imediat la 112, poliţiştii ajungând în câteva minute, folosindu-se de autospeciala de Poliţie ca să-i blocheze calea, în timp ce muncitorii se chinuiau să deschidă uşa utilajului, de la volanul căruia românul facea tot felul de manevre, încercând să întoarcă buldozerul.

S-a blocat printre bolovani, a început să arunce cu pietre în poliţişti

Pentru că s-a blocat la un moment dat cu buldozerul într-o groapă, printre bolovani, tiganul a coborât şi a început să arunce cu bucaţi de ciment şi pavaj în poliţiştii şi muncitorii care încercau să-l prindă. În cele din urmă, românul s-a predat.

El a fost arestat și este acum cercetat pentru tentativă de furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.