Tigan beat mort jefuiește o parfumerie in Italia, bate pe toată lumea: paznici, poliţiști, medici la spital

Un tigan din Romania în vârstă de 40 de ani, beat mort, și-a lăsat amprentele la Torino, după ce i s-a năzărit că avea nevoie de un parfum scump.

Astfel, el a luat hotârârea deloc inteligentă de a jefui o parfumerie din Piazza Solferino, unde a bătut măr agenții de pază.

Polițistul care a intervenit, bătut și el

De asemenea, el l-a bătut și un polițist al secției de poliție San Secondo, care a intervenit pe loc la jaf, după care tiganul de 40 de ani a reușit să fugă.

După puțin timp tiganul s-a dus singur la Urgențe, din cauza stării de ebrietate foarte accetuate, manifestând stări de rău și convulsii.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Medic și asistent loviţi, pacienţi jigniţi

Nici la camera de urgență tiganul nu s-a potolit, el lovind cu pumnul un medic și un asistent, apoi începând să se lege de pacienții veniți la spital.

Personalul medical a contactat poliția, iar la locație a intervenit tocmai agentul atacat în urma jafului. Acesta l-a recunoscut și de această dată l-a imobilizat rapid.

Tiganul, fără adăpost și cu numeroase antecedente, a fost apoi arestat pentru jaf agravat în formă continuată, loviri și lovirea unui polițist în exercițiul funcțiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

4 comentarii

  1. Si sursa? Cumva asta este o stire falsa. Nu exista asemenea stire niciunde in media Italiana

  2. Si sursa? Cumva asta este o stire falsa. Nu exista asemenea stire niciunde in media Italiana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.