“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIVIDEO

Țigan amendat pentru injurii adresate polițiștilor rutieri – VIDEO

tigan amendat

Polițiștii de la Rutieră au organizat, din nou, o amplă acțiune pentru amendarea celor care încalcă regulile de circulație la Pasajul Jiului din Timișoara.

În doar trei ore au fost date aproape 100 de sancțiuni contravenționale.
Polițiștii au avut probleme cu țiganul din imagine, care, pe lângă amenda primită pentru că nu a respectat semnificația indicatoarelor la Pasajul Jiul, s-a mai ales și cu o amendă pentru injurii adresate polițiștilor rutieri.

În total, amenzile primite au fost în valoare de 2.000 de lei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Putin,foarte putin.o asemenea primata trebuia retinuta,arestata si condamnata la multi aniiiiiii de inchisoare.Dar de ce sa faci vine „luceafarul” politicii dambovitene,nu vreau sa dau nume ca se supara Liviu Dragnea,o pune de o gratiere si asemenea pachiderme scapa basma curata.

  2. Putin,foarte putin.o asemenea primata trebuia retinuta,arestata si condamnata la multi aniiiiiii de inchisoare.Dar de ce sa faci vine „luceafarul” politicii dambovitene,nu vreau sa dau nume ca se supara Liviu Dragnea,o pune de o gratiere si asemenea pachiderme scapa basma curata.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.