Țigan amendat pentru injurii adresate polițiștilor rutieri – VIDEO

Polițiștii de la Rutieră au organizat, din nou, o amplă acțiune pentru amendarea celor care încalcă regulile de circulație la Pasajul Jiului din Timișoara.

În doar trei ore au fost date aproape 100 de sancțiuni contravenționale.
Polițiștii au avut probleme cu țiganul din imagine, care, pe lângă amenda primită pentru că nu a respectat semnificația indicatoarelor la Pasajul Jiul, s-a mai ales și cu o amendă pentru injurii adresate polițiștilor rutieri.

În total, amenzile primite au fost în valoare de 2.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Austria: Polițiștii s-au dat de partea poporului și cer guvernului să anuleze vaccinarea obligatorie

2 comentarii

  1. Putin,foarte putin.o asemenea primata trebuia retinuta,arestata si condamnata la multi aniiiiiii de inchisoare.Dar de ce sa faci vine „luceafarul” politicii dambovitene,nu vreau sa dau nume ca se supara Liviu Dragnea,o pune de o gratiere si asemenea pachiderme scapa basma curata.

  2. Putin,foarte putin.o asemenea primata trebuia retinuta,arestata si condamnata la multi aniiiiiii de inchisoare.Dar de ce sa faci vine „luceafarul” politicii dambovitene,nu vreau sa dau nume ca se supara Liviu Dragnea,o pune de o gratiere si asemenea pachiderme scapa basma curata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.