Un tigan de 13 ani dintr-un cunoscut clan a spulberat o tanara de 20 ani pe trecerea de pietoni!

trecere-pietoni

Un puradel de 13 ani din familia de tigani Cârpaci din Timişoara a furat maşina tatălui său şi a lovit o tânără de 20 de ani pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de poliţişti care au întocmit dosar penal în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, un băiat de 13 ani a condus, joi seară, un autoturism, pe un bulevard din Timişoara, accidentând o tânără de 20 de ani care traversa pe o trecere de pietoni.

”Minorul tigan a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie din Timişoara, iar la un moment dat a accidentat un pieton care traversa prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei. În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş, a suferit răni uşoare”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe copilul de 13 ani la scurt timp după producerea accidentului.

Potrivit unor surse din Poliţie, băiatul face parte din familia de romi Cârpaci din Timişoara. El a furat cheile maşinii tatălui său, apoi a plecat cu autoturismul în oraş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.