fbpx
Filme Online Subtitrate

The Winner, tot ce trebuie să știți despre serialul de pe SkyShowtime. Poveste, distribuție, trailer 

The Winner, primul serial slovac original SkyShowtime

Primul episod al The Winner, primul serial slovac original SkyShowtime, este acum disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în 22 de țări în care serviciul este live. Următoarele episoade ale mini-seriei, care este formată din șase părți, vor avea premiera exclusiv pe SkyShowtime în fiecare zi de luni.

The Winner este o comedie de familie captivantă ce urmărește povestea lui Viktor Hudák (Ady Hajdu), un fost prim-ministru al unei mici țări europene, care, după un deceniu, se străduiește să se reconecteze cu familia sa pe care a neglijat-o de-a lungul carierei sale politice. Căutând să participe la activități de zi cu zi, el încearcă, de asemenea, să recâștige afecțiunea fiicelor și soției sale. Cu toate acestea, călătoria sa este plină de provocări zilnice neașteptate și complet noi, depășindu-le uneori pe cele întâlnite în timpul mandatului său în parlament. Cu un amestec perfect de umor și dramă, serialul explorează călătoria aventuroasă a lui Viktor, a fiicelor sale, a soției și a celor apropiați.

The Winner, tot ce trebuie să știți despre serialul de pe SkyShowtimeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Publicul va adora această poveste oportună și distractivă”

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: „La mai puțin de un an de la lansare, am adus seriale originale SkyShowtime noi și captivante pe piețele unde suntem prezenți. Suntem încântați să lansăm în premieră cel mai recent serial original SkyShowtime, The Winner. Publicul va adora această poveste oportună și distractivă despre coliziunea dintre politica lumii reale și cea de familie.”

Regizat de cunoscutul cineast ceh Jan Hřebejk (comedia cehă cult Pelíšky), The Winner are un scenariu scris de Zuzana Dzurindová, cu Martin Šácha ca director de imagine. Rolurile principale, alături de popularul actor slovac Ady Hajdu, le includ pe câștigătoarea Czech Lion Ivana Chýlková, Natalia Germani nominalizată pentru Czech Lion și, de asemenea, tinerele vedete în ascensiune Petra Dubayová și Rebeka Rigová. Din distribuție mai fac parte Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató și Štefan Martinovič.

The Winner a avut o temă remarcabilă – pensionarea anticipată a prim-ministrului de lungă durată. Autorii au venit cu o serie de situații tragicomice, emoționante. Rezultatul este un amestec neobișnuit de comedie de familie și satiră politică – a fost o bucurie să îl filmăm” – a declarat Jan Hřebejk, regizorul serialului.

Jan Bílek este producătorul principal al serialului, iar Aleš Týbl este producătorul executiv. Alți producători implicați sunt Tereza Polachová și Steve Matthews. The Winner a fost filmat preponderent în Bratislava, Slovacia.

Sursa foto: SkyShowtime

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.