“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

The Guardian, ipoteza SOC: Cine l-a turnat pe Donald Trump la FBI?

Robert Redfort previziuni sumbre Presedintele Donald Trump ar putea avea soarta lui Nixon 2

The Guardian: Se pare că agenții FBI căutau documente secrete despre armele nucleare când au percheziționat, luni, reședința Mar-a-Lago. Jared Kushner și Ivanka Trump sunt posibilii informatori.

Au existat întotdeauna suspiciuni că Trump ar putea încerca să scoată ilegal documente secrete de la Casa Albă, dar nu mulți se așteptau să ducă documente nucleare clasificate în casa lui de pe malul plajei. Trump, de altfel, neagă afirmațiile, care au fost raportate pentru prima dată de Washington Post. „Armele nucleare sunt o farsă, la fel cum Rusia, Rusia, Rusia a fost o farsă”, a scris Trump vineri pe platforma sa, Truth Social, făcând referire la scandalul finanțării campaniei lui din 2016 cu resurse venite de la Kremlin.

Detaliile raidului din Mar-a-Lago încă apar, deși există încă mult mai multe întrebări decât răspunsuri. Una dintre cele mai mari întrebări este: cine l-a turnat? Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, consideră că a fost cu siguranță un membru al cercului restrâns al fostului președinte. Vorbind cu Insider, joi, Cohen a spus că „nu ar fi surprins să afle că [informatorul] este Jared sau unul dintre copiii săi… Cine altcineva ar ști despre existența unui seif și despre conținutul specific păstrat în interior?”

Jared Kushner și Ivanka Trump sunt posibilii informatori. Cuplul avea, în mod controversat, autorizație de securitate top-secretă când îl sfătuiau pe Trump la Casa Albă și erau foarte apropiați de afacerile fostului președinte. Perechea pricepută în PR s-a îndepărtat de Trump de când fostul președinte a părăsit Casa Albă. Ivanka Trump a respins public narativul lui Trump care susține, în continuare, că alegerile au fost furate, spunând grupului Congresului care investighează insurecția de la Capitoliul SUA din 6 ianuarie 2021 că ea nu crede în afirmațiile false ale tatălui ei. Cel mai recent, tabloidele au fost pline de informații venite din surse anonime despre modul în care Ivanka Trump încearcă să-l împiedice pe Donald Trump să candideze pentru un al doilea mandat. Jared Kushner și Ivanka Trump sunt foarte clar gata să se protejeze, chiar dacă asta înseamnă să-l predea pe Trump la FBI, susține sursa citată.

Poate că nu o să știm niciodată cine s-a întors împotriva lui Trump. Singurul lucru pe care îl putem spune cu siguranță în acest moment este că Trump a avut o săptămână remarcabil de proastă. A fi suspectat de furt de documente secrete despre arme nucleare ar fi destul de rău de la sine, dar fostul președinte se confruntă cu probleme legale din direcții diferite. După ce a fost percheziţionat luni de FBI, Trump a călătorit miercuri la New York pentru a fi interogat în ancheta procurorului general al statului cu privire la afacerile sale. Fostul președinte a refuzat explicit să răspundă la sutele de întrebări puse de procuratură.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.