TESTĂRILE VACCINULUI COVID: PARAMETRI DE REFERINȚĂ MANIPULAȚI ȘI EFECTE SECUNDARE ORIBILE

ISTORIA: Toate companiile Big Pharma care efectuează studii de vaccin COVID au avut participanți care suferă de efecte secundare, adesea severe. Aceste studii sunt stabilite în mod deliberat, astfel încât vaccinul va arăta ca un succes.

IMPLICAȚII: Big Pharma nu va să lăsa să treacă această oportunitate de aur (înșelătoria) din cauza unui vaccin eșuat. Vaccinurile COVID vor fi repede lansate pe piață, la dracu cu siguranța.

La acest moment, s-au filtrat știrile asupra studiilor vaccinului COVID. Știm că multe companii din cartelul Big Pharma au fost nevoiți să raporteze rezultate jenante ale studiilor lor asupra vaccinului COVID. Recent, am aflat că un participant voluntar din Brazilia a murit în cadrul studiului vaccinului COVID realizat de AstraZeneca (împreună cu Universitatea Oxford). Înainte de aceasta, în același set de studii AstraZeneca, 2 femei au dezvoltat efecte adverse grave, dintre care una a prezentat simptome neurologice compatibile cu o tulburare inflamatorie gravă a coloanei vertebrale numită mielită transversă. Între timp, în studiile de vaccinare COVID ale lui Johnson & Johnson (da, aceeași companie Big Pharma care a fost prezentă la simularea profetică a evenimentului 201 a lui Bill Gates), a existat o „boală inexplicabilă” la unul dintre voluntari. Chiar și pentru cei care cred cu pasiune în vaccinuri, aceste efecte secundare oribile sunt deranjante, cu atât mai mult cu cât agenda Noii Ordini Mondiale (NWO) dictează ca vaccinul COVID să fie lansat în întreaga lume pe o bază cvasi-obligatorie sau pe deplin obligatorie.

Efecte secundare grave și răspândite peste tot în studiile vaccinului COVID

Într-un alt caz, vaccinul COVID dezvoltat de Moderna a provocat unui participant o febra mai mare de 103 ° F și ulterior a leșinat în casă. În studiul pe umani la Moderna din faza 1, 100% dintre voluntarii din grupul cu doze mari au suferit efecte secundare sistemice – oboseală, frisoane, cefalee și mialgie (dureri musculare). De fapt, vaccinul Moderna s-a dovedit a avea o rată de vătămare „gravă” la 20% în grupul său cu doze mari; un participant la procesul lor a declarat că a devenit „cel mai bolnav din viața sa” după ce a luat vaccinul.

În acest interviu cu Gates, prezentatorul CBS relevă că 80% dintre participanții la studiu au avut o reacție sistemică după a doua doză. Corupția este și mai profundă, deoarece FDA tocmai a acordat permisul unei alte companii Pfizer din Big Pharma pentru a-și testa vaccinul experimental COVID pe copiii americani! Deși nu era pentru vaccinul COVID, a existat un alt studiu COVID care a fost oprit; NIH a oprit studiul anticorpilor Eli Lilly COVID din motive de siguranță. Cantitatea îndoielnică de efecte secundare aparent nu a fost o problemă pentru AstraZeneca, care, potrivit Reuters, a reușit să încheie acorduri cu multe națiuni prin care va câștiga protecție împotriva viitoarelor reclamații de răspundere pentru vaccin.

Testele de vaccinare manipulate fiind configurate cu puncte de referință foarte mici pentru succes

Efectele secundare oribile sunt suficient de nefaste, dar nu se opresc aici. Există, de asemenea, fraude în modul în care sunt concepute traseele. Prin stabilirea barierei foarte scăzute, vaccinul poate trece prin studii care arată ca un câștigător, chiar dacă nu este deosebit de eficient (să nu spunem nimic despre siguranța sa).

Mercola scrie: „Surprinzător, prevenirea infecției cu SARS-CoV-2 nu este un criteriu pentru succesul în aceste studii ale vaccinului. Singurul criteriu pentru un vaccin COVID-19 de succes este reducerea simptomelor împărțite atât de COVID-19, cât și de răceala obișnuită. În cazul AstraZeneca, analiza intermediară include 50 de vaccinuri. Vaccinul va fi un succes dacă 12 sau mai puțini dezvoltă simptome după expunerea la SARS-CoV-2, comparativ cu 19 din grupul de control cu ​​25 de persoane.”

În articolul bine citat Protocoalele vaccinului Covid-19 dezvăluie că studiile sunt concepute pentru a avea succes, William Haseltine a scris: „Prevenirea infecției trebuie să fie un criteriu final … Prevenirea infecției nu este un criteriu pentru succes în niciunul dintre aceste vaccinuri. De fapt, toate criteriile lor necesită infecții confirmate … nu se așteaptă ca vaccinurile să prevină infecția, ci doar să modifice simptomele celor infectați.

Cu toții ne așteptăm la un vaccin eficient pentru a preveni bolile grave dacă sunt infectați. Trei dintre protocoalele de vaccinare – Moderna, Pfizer și AstraZeneca – nu necesită ca vaccinul lor să prevină boala gravă doar că previne simptome moderate care pot fi la fel de ușoare ca tuse sau cefalee … Un vaccin trebuie să reducă semnificativ sau în totalitate decesele din cauza 19 … Niciunul nu enumeră mortalitatea ca obiectiv final.

A doua surpriză din aceste protocoale este cât de ușoare sunt cerințele pentru simptomele Covid-19 contractate. O lectură atentă relevă faptul că calificarea minimă pentru un caz de Covid-19 este un test PCR pozitiv și unul sau două simptome ușoare. Acestea includ cefalee, febră, tuse sau greață ușoară. Acest lucru este departe de a fi adecvat. Aceste studii cu vaccin sunt teste pentru a preveni simptomele comune de răceală.”

Ai înteles asta? Vaccinurile nu sunt concepute pentru a preveni infecția, ci doar pentru a reduce posibilele simptome. Acest lucru se datorează în cele din urmă faptului că nu există un virus SARS-CoV-2 izolat și purificat. Oricine este evaluat ca fiind „infectat” (după cum se judecă prin testul PCR extrem de defectuos) poate fi pur și simplu așa deoarece testul a preluat propriul ADN sau alte secvențe ARN / virale.

„Se pare că toate companiile farmaceutice își asumă raspunderea că vaccinul nu va preveni niciodată infecția. Criteriile lor de aprobare sunt diferența de simptome între un grup de control infectat și un grup de vaccin infectat. Ele nu măsoară diferența dintre infecție și neinfecție ca motivație principală … Din nou, descoperim că boala gravă și decesul sunt doar obiective secundare în aceste studii. Niciunul nu prevede prevenirea morții și a spitalizării ca o barieră de importanță critică.”

Noul Tribunal Federal înființat pentru a soluționa reclamațiile vaccinelor COVID

Între timp, la fel cum a fost adoptată NCVIA (Legea Națională a Vătămărilor Copilare în Copilărie) în SUA în 1986 pentru a proteja Big Pharma de răspunderea privind vaccinul, va exista acum o nouă instanță pentru reclamațiile vaccinului COVID.

Jon Rappoport raportează următoarele: „Simplul adevăr este: guvernul SUA anticipează că mulți oameni vor depune reclamații de despăgubire, atunci când membrii familiei lor vor fi răniți sau uciși de un nou vaccin COVID … Această nouă instanță federală de vaccinare pentru COVID va funcționa exact ca sistemul actual de plată a reclamațiilor pentru vătămarea copiilor. Cetățenii trebuie să sară multe obstacole absurde și să treacă prin tot felul de formalități birocratice pentru a încerca să scoată bani din guvernul federal. Sistemul este configurat în acest fel. Este coșmarul tău birocratic de bază.

Limbajul care stabilește noua instanță pentru vaccinul COVID se găsește în Registrul Federal, 17.03.2020, îngropat în secțiunea 14 a unui document intitulat: Declarație în conformitate cu Legea privind pregătirea publică și pregătirea de urgență pentru contramăsuri medicale împotriva COVID-19. Iată pasajul relevant din acel document:

Programul de compensare pentru prejudicii și contramăsuri … Secțiunea 319F-4 din PHS Act, 42 U.S.C. 247d-6e, autorizează Programul de Compensare a Prejudiciului pentru Leziuni și Contramăsuri (CICP) să ofere beneficii persoanelor eligibile care suferă o vătămare fizică gravă sau decedează ca urmare a administrării sau utilizării unei Contramăsuri Acoperite [COVID] [de exemplu, un vaccin]. Compensația conform CICP pentru o vătămare cauzată direct de o contramăsură acoperită se bazează pe cerințele stabilite în prezenta declarație, regulile administrative pentru program și statut. Pentru a arăta cauzalitatea directă între o contramăsură acoperită și o vătămare corporală gravă, statutul necesită „dovezi convingătoare, fiabile, valide, medicale și științifice.” Regulile administrative ale programului explică în continuare cerințele necesare pentru eligibilitatea conform CICP … ”

Gânduri finale
Chiar și vaccinurile normale, care sunt supuse unor teste extinse de siguranță și durează în medie 7-20 de ani pentru a fi introduse pe piață, sunt inerent toxice și periculoase. Acest lucru este cu atât mai mult cu privire la viitoarele vaccinuri COVID, care ar putea fi introduse pe piață rapid în conformitate cu EUA (Emergency Use Authorization) a FDA. Știm că armata va fi puternic implicată atât în ​​SUA (Operațiunea Warp Speed), cât și în UK în lansarea vaccinului COVID. Suntem la un pas de o catastrofă mondială în ceea ce privește efectele secundare oribile – și puteți fi siguri că Big Pharma va nega, distrage atenția și va ofensa („El nu este bolnav de vaccinul COVID, el este bolnav de COVID”). Trebuie să fim pregătiți pentru lansarea vaccinului COVID (și pentru toate nanotehnologia care vine cu el), deoarece este literalmente la doar câteva săptămâni sau luni. Rămâi informat și conștient.

Makia Freeman este editorul media alternative / site-ul de știri independente The Freedom Articles, autor al cărții Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions și cercetător principal la ToolsForFreedom.com. Makia is on Steemit și Parler.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.