TERORISM pe strazile din Buzau: Un cocalar inconstient era sa UCIDA zeci de oameni dupa ce s-a urcat cu BMW-ul pe trotuarul de pe Bulevardul Balcescu!

„TERORISM” CU BMW-UL IN BUZAU:

În urmă cu câteva minute, un cocalar a reușit performanța de a se urca cu BMW-ul pe trotuar, în dreptul restaurantului Grand.

BMW-ul scăpat de sub control a rupt patru stâlpișori după care s-a oprit într-un castan.

„Ieșeam din Crâng am văzut totul. Cel cu BMW-ul venea dinspre Micro XIV și a vrut să depășească pe drepta. A călcat mult pedala accelerației și a pierdut controlul mașinii. După accident, șoferul s-a dat jos din mașină și a avut grijă să-și scoată numerele de înmatriculare pentru a nu fi recunoscut. Apoi s-a apucat să fumeze liniștit o țigare. Din fericire, mulțumită stâlpișorilor, nimeni n-a fost rănit”, ne -a declarat un martor.

Mai jos este prezentat un filmuleț cu BMW-ul unui tigan manelist oprit în castan.

Accidentul din această seară seamănă cu cel de astă vară când tot un BMW a ajuns pe trotuar și s-a oprit într-un castan în dreptul galeriilor de Artă.

VEZI SI: ACCIDENT GRAV IN BUZAU PE BULEVARD! O soferita de 23 de ani a scapat BMW-ul de sub control si A INTRAT INTR-UN GRUP DE PIETONI! – VIDEO

VEZI SI: PIESE BMW LA PRET PROMOTIONAL

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

7 vizualizări
loading...
Citiți și:  Florin Salam a spus, la România TV, ultimele cuvinte ale fratelui său: 'Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!'
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile