“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

TEROARE raspandita de TIGANI – “Ne e FRICA sa iesim pe strada. Cer TAXA de protectie MII DE EURO!” Au TRAS cu PISTOLUL noaptea trecuta

foc arma

Clanurile de rromi din Lugoj sunt imposibil de stăpânit. Romii din municipiul de pe Timiș au transformat orașul în poligon de trageri. Întreaga comunitate e în stare de șoc, oamenilor le e frică să mai iasă din case și se întreabă ce fac autoritățile. Poliția i-a lăsat mereu în libertatree pe țiganii agresivi, în ciuda faptului că, din primăvară, scandalurile s-au ținut lanț. Până acum sa-u războit între ei, dar nu se știe când lucrurile post escalada. Noaptea trecută romii au scos pistoalele, arme letale, nu cu bile sau aer comprimat, și s-au împușcat.

Un nou incident între clanurile de romi din Lugoj a avut loc noaptea trecută, joi spre vineri. Acesta s-a consumat pe strada Anişoara Odeanu, unde s-au tras mai multe focuri de armă, folosindu-se arme letale, nu de airsoft sau cu bile. Unul din romii de pe stradă susține că focurile de armă ar fi fost trase după fiica sa şi că sunt ameninţaţi de romii dintr-o altă familie, că dacă nu plătesc 20.000 de euro, taxă de protecţie, îşi pierd casa.

Poliţiştii au ajuns la locul incidentului, de unde au luat mai multe probe și au dechis un dosar penal. „În data de 17 august, în jurul orelor 23, pe raza localităţii Lugoj a avut loc un conflict între două familii de romi, în urma căruia s-a făcut uz de armă letală. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi a identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

VEZI SI: CRUZIME FARA MARGINI – Femeie BĂTUTĂ cu bestialitate de TIGANI, în plină stradă, pentru a-i lua casa | FOTO

În urmă cu numai o săptămână, țiganii din Lugoj au folosit un topor ca să își regleze conturile, BMW-ul unuia din ei a fost ”tocat” cu toporul de un rival, tot pentru taxă de protecție. Nimeni nu a fost arestat în acel caz.

La fel, nu a pățit nimic niciunul din cei trei romi care l-au bătut-măr pe un tânăr care se plimba liniștit pe stradă cu iubita sa, în luna mai. Asta pentru că, terorizat de agresori, tânărul și-a retras plângerea. Mărturia victimei a fost consemnată în presă.

Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au atins cote maxime încă din luna aprilie. Cu Poliția la ușă, țiganii din clanurile Novacovici și Căldăraș s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc. La perchezițiile ce au urmat scandalului, oamenii legii au găsit un devărat arsenal de arme, cuțite, săbii și topoare, dar nici în acel caz nimeni nu a fost arestat. (Sursa)

VEZI SI: TEROARE declansata de TIGANI intr-un ORAS din Romania:„A spus că dacă nu le dau bani să părăsesc oraşul“

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Avem atatea forte de reprimare a violentei ,dar le vedem doar la manifestatii ptr. apararea guvernului .Nu stiu de ce nu se folosesc si la apararea ordinii publice a cetatenilor .Nu avem legi si pentru tigani ?de ce se face diferenta intre rase ?Cum se numeste treaba asta -rasism inpotriva albilor ?

    1. Nu e vorba de rasism propriu-zis ci de respect fata de aproapele tau si fata de lege. Nu ar trebui pedepsiti ca tigani ci ca agresori fata de ordinea publica si fata de lege, Acuma problema lor este ca 99.99 % dintre tigani sunt certati cu legea si cu respectul aproapelui (netigan)….

  2. Avem atatea forte de reprimare a violentei ,dar le vedem doar la manifestatii ptr. apararea guvernului .Nu stiu de ce nu se folosesc si la apararea ordinii publice a cetatenilor .Nu avem legi si pentru tigani ?de ce se face diferenta intre rase ?Cum se numeste treaba asta -rasism inpotriva albilor ?

    1. Nu e vorba de rasism propriu-zis ci de respect fata de aproapele tau si fata de lege. Nu ar trebui pedepsiti ca tigani ci ca agresori fata de ordinea publica si fata de lege, Acuma problema lor este ca 99.99 % dintre tigani sunt certati cu legea si cu respectul aproapelui (netigan)….

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.