“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

TEROARE pe strazile din Buzau! Celebrul obsedat sexual Ducu Raţă a atacat din nou!

ducu rata

Celebrul obsedat sexual Ducu Raţă, condamnat la puşcărie pentru hărţuire sexuală, a trecut la o nouă etapă a infracţiunilor. În seara de Crăciun, Ducu Raţă, fost elev al unui liceu industrial din municipiul Buzău, a agresat o tînără de 34 de ani din oraş şi a încercat să o violeze în faţa blocului în care încerca să intre. Raţă a urmărit cetăţeanca, a încolţit-o în faţa uşii, a pipăit-o şi apoi a lovit-o cu sălbăticie. Spre norocul ei, victima a ţipat, s-a zbătut şi a încercat să evite violul însă s-a ales cu multiple traumatisme craniene plus fractură de piramidă nazală la care s-a adăugat o stare de şoc care n-a dispărut nici pînă azi.

Prins după două ore

Anunţaţi de vecini şi prieteni cu care locuieşte fata, poliţiştii au demarat o serie de cercetări, iar în două ore de la producerea agresiunii l-a identificat pe agresor pe care l-au dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde a stat cîteva zile internat, apoi a fost pus în libertate. Aşadar, în aceste momente, Ducu Raţă e liber ca pasărea cerului, iar dosarul său este lucrat de poliţiştii de la Judiciar din Poliţia Municipiului pentru hărţuire sexuală şi loviri. Rămîne de văzut ce se va întîmpla în continuare cu acest individ care, în urma investigaţiilor medicale specifice dispuse în dosarul anterior, a fost găsit ca avînd discernămînt. Drept pentru care a şi făcut circa 2 ani de puşcărie, instituţie din care a ieşit mai doritor să săvîrşească acest tip de infracţiuni, doar că acum le face şi cu violenţă. În mod evident, problema care se pune stringent cînd e vorba despre astfel de cazuri este pericolul pe care indivizi precum Ducu Raţă îl reprezintă pentru cetăţenii de pe stradă. În speţa de faţă avem de-a face cu un ins nărăvit în rele care n-a învăţat nimic din perioada de detenţie, ci a ieşit din puşcărie şi mai dispus să săvîrşească astfel de acte, şi, în plus, acum a devenit şi violent în acţiunile sale de hărţuire. Pe timpul demarării cercetărilor Raţă zburdă în libertate şi va face în mod cert ceea ce a făcut şi pînă acum. Ancheta şi judecata vor dura, după cum bine ştim din experienţă, ani şi ani, răstimp în care Ducu Raţă se află printre noi, dispus să-şi continue activitatea infracţională.

Istoricul lui Raţă

Ducu Raţă a făcut multă vîlvă în rîndurile opiniei publice după ce în 2014 a agresat sexual o elevă în scara unui bloc din Micro 5. Fata a scăpat atunci mai uşor, dar ancheta Poliţiei a scos la iveală că tînărul, atunci în vîrstă de 19 ani, mai săvîrşise şi alte patru fapte penale de aceeaşi natură, doar că se limita numai la pipăieli. Astăzi vedem că omul a ajuns şi violent, din moment ce a zdrobit în bătaie o fată complet nevinovată pe care însă a urmărit-o un timp, înainte să acţioneze. În aceste condiţii nu rămîne de observat decît că societatea nu are la dispoziţie nişte pîrghii prin care astfel de recidivişti să nu mai poată să rămînă printre oameni. Probabil, e urgent necesar să se ia în calcul amenajarea unor aşezăminte speciale în care unii ca Ducu Raţă să fie internaţi pînă cînd vor ajunge, din nou, în puşcărie.

Sursa: Ziarul Sansa Buzoiana

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.