TEROARE IN GERMANIA! Clanurile arabe au pus stăpânire pe Berlin. Lumea interlopă, stăpânită de aceste grupări periculoase

tere

Un raport secret al Berliner Landeskriminalamts (LKA, Oficiul pentru Investigarea Infracțiunilor) susține că lumea interlopă din Berlin este dominată de clanurile arabe, care răspândesc teroarea.

Cel puțin un sfert din infracțiunile săvârșite de crima organizată din Berlin aparțin clanurilor arabe, se arată în raport, citat de ziarul german Bild. Clanurile sunt dominate de familii extinse, extrem de puternice și foarte periculoase.

Numărul locuitorilor de origine arabă din Berlin este mic, puțin peste 83.000, adica 2.34% din totalul populației, însă clanurile arabe au reușit să se impună în lumea interlopă, susține documentul citat de presa germană.
Membrii acestor grupări se ocupă mai ales cu traficul de droguri, cu jafurile și au fost implicate în celebrul atac asupra magazinului de lux KaDeWe, din decembrie 2014.

Citiți și:  ULTIMA ORA din Germania. Informații despre opozantul lui Putin, Alexei Navalnîi: Este sub PROTECTIA POLITIEI în spitalul unde este internat

În raport se spune că este greu ca autoritățile să dezmembreze aceste clanuri, pentru că și martorii, dar si victimele, refuză să vorbească. În plus, disputele între membrii clanurilor nu ies la iveală pentru că totul se reglează printr-o „justiție paralelă”.

VEZI SI: Dezvaluirile unui expert, iata ce pot face SERVICIILE SECRETE cu telefoanele noastre

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
daniela
daniela
5 ani in urma cu

au vrut sa le dea tot , au vrut sa populeze GERMANIA,acum le au pe toate la un loc ,crime violuri trficanti si asa mai departe,asa le trebuie,acum vor sa copieze modelul din UNGARIA e prea tarziu sunt deja implantati