“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Termocentrala Mintia a fost rasă de la pământ! Așa au înțeles irakienii care au cumpărat-o că se face “retehnologizarea”

mintia distrusa 1024x433 1

Termocentrala Mintia a fost vândută în luna august a anului 2022, iar compania iraniană Mass Global Energy Rom a fost singura care s-a prezentat la licitație, pe care a și câștigat-o, plătind 91 de milioane de euro.

Irakienii care au cumpărat Termocentrala Mintia, din județul Hunedoara, promiteau la începutul lui 2023 că vor începe programul de retehnologizare a unității, care care urma să treacă pe producția pe gaz în loc de huilă. Se vehicula că vor fi investiți peste un miliard de euro în următorii trei ani, potrivit contractului încheiat cu Ministerul Energiei.

Doar că “retehnologizarea” pe care au făcut-o nenorociții de irakieni în complicitate cu guvernul PSD-PNL, a fost distrugerea tuturor clădirilor și a liniei tehnologice, iar resturile rămase pot acoperi investiția, dacă sunt vândute la fier vechi.

Dar mai sunt și 340,58 hectare de teren, care la fel dacă vor fi vândute, vor aduce un profit considerabil pentru samsarii irakieni! Unii visează că va fi ridicată o centrală electrică, pe gaz. Istoria ne arătă că alte mari unități strategice pentru industria națională au dispărut definitiv, în urma unor privatizări asemănătoare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.