TERIFIANT O fetiţă de 3 ani A MURIT după ce a căzut într-o oală incinsă, la şcoală. Bucătarul asculta muzică la căşti

O fetiţă de trei ani şi-a pierdut viaţa într-un mod terifiant, după ce a căzut într-o oală cu mâncare fiartă, la o şcoală din India. Bucătarul asculta muzică la căşti în acel moment şi nu a auzit ţipetele de groază ale micuţei.

Copila a suferit arsuri mult prea grave după ce a căzut în oala cu curry, la o şcoală publică din Mirzapur, în Uttar Pradesh, luni şi a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Potrivit tatălui fetiţei, bucătarul nici nu a văzut la timp ce s-a întâmplat, fiind ocupat să asculte muzică la căşti. Fratele fetei a fost cel care a observat incidentul şi a strigat după ajutor.

Micuţa de doar 3 ani a fost dusă la spital în stare critică, însă arsurile i-au fost în cele din urmă fatale.

Potrivit Daily Mail, o anchetă a fost demarată după cele întâmplate, iar un judecător a dispus suspendarea drectorului şcolii în urma tragediei.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetiţa nu aparţinea şcolii, nu era elevă a instituţiei în cauză” a declarat un ofiţer.

Nu este prima dată când un copil moare în incinta unei instituţii din cauza neglijenţei angajaţilor.

În noiembrie 2019 un băiat de aceeaşi vârstă, din Telangana, India, a murit în aceleaşi condiţii, după ce s-a jucat în apropierea recipientului încins, iar un băiat de 6 ani de la o şcoală privată a alunecat şi a căzut într-o oală fiartă în care se pregătea sambar, un sos extrem de picant.

A fost dus de urgenţă la spital de un profesor, dar rănile de peste 70% din suprafaţa corpului i-au adus moartea câteva ore mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *