TERIFIANT O fetiţă de 3 ani A MURIT după ce a căzut într-o oală incinsă, la şcoală. Bucătarul asculta muzică la căşti

O fetiţă de trei ani şi-a pierdut viaţa într-un mod terifiant, după ce a căzut într-o oală cu mâncare fiartă, la o şcoală din India. Bucătarul asculta muzică la căşti în acel moment şi nu a auzit ţipetele de groază ale micuţei.

Copila a suferit arsuri mult prea grave după ce a căzut în oala cu curry, la o şcoală publică din Mirzapur, în Uttar Pradesh, luni şi a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Potrivit tatălui fetiţei, bucătarul nici nu a văzut la timp ce s-a întâmplat, fiind ocupat să asculte muzică la căşti. Fratele fetei a fost cel care a observat incidentul şi a strigat după ajutor.

Micuţa de doar 3 ani a fost dusă la spital în stare critică, însă arsurile i-au fost în cele din urmă fatale.

Potrivit Daily Mail, o anchetă a fost demarată după cele întâmplate, iar un judecător a dispus suspendarea drectorului şcolii în urma tragediei.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetiţa nu aparţinea şcolii, nu era elevă a instituţiei în cauză” a declarat un ofiţer.

Nu este prima dată când un copil moare în incinta unei instituţii din cauza neglijenţei angajaţilor.

În noiembrie 2019 un băiat de aceeaşi vârstă, din Telangana, India, a murit în aceleaşi condiţii, după ce s-a jucat în apropierea recipientului încins, iar un băiat de 6 ani de la o şcoală privată a alunecat şi a căzut într-o oală fiartă în care se pregătea sambar, un sos extrem de picant.

A fost dus de urgenţă la spital de un profesor, dar rănile de peste 70% din suprafaţa corpului i-au adus moartea câteva ore mai târziu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *