TERIFIANT. Dezvăluiri de ULTIMA ORA în cazul ucigașului din Chiajna

Se pare că ucigașul fratelui Alinei Pană ar avea legături strânse cu lumea interlopă din România, mai ales cu clanul Duduienilor.

Considerat unul dintre cei mai sângeroși interlopi, Costel Raiciu, alias Costi Litrașu, care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană în plină stradă, are legături strânse cu gruparea Duduianu.

Costel Raiciu, alias Costi Litrașu, care este căutat de poliție pentru că a organizat un atac mafiot cu săbii și pistoale, în localitatea Chiajna, este apropiat nu doar al clanului Cămătaru, ci al grupării Duduianu. Pe contul deschis pe un site de socializare, Costi Litrașu, care, în urmă cu câțiva ani, era poreclit Mucea, are sute de prieteni, printre aceștia numărându-se și membri ai clanului Duduianu, al cărui lider, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis recent.

Costel Raiciu a fost dat în urmărire generală pentru tentativă de omor, după ce, împreună cu alți 30 de inși, a pus la cale atacul mafiot din Chiajna, în timpul căruia doi bărbați – unul dintre aceștia fiind fratele campioanei Alina Pană – au fost împușcați și tăiați cu săbiile și au ajuns, mai mult morți decât vii, la spital.

„Atacatorul este rudă cu noi și este fost deținut. A fost închis pentru tentativă de crimă și a executat 9 ani. Ulterior, această persoană a murit, dar nu a fost condamnat pentru crimă, a fost condamnat pentru tentativă de crimă. A fost eliberat acum un an de zile și s-a asociat cu mai multe clanuri interlope. Alături de el în acest incident a mai fost vărul lui și alte persoane. Vecinii au spus că au fost în jur de 30”, a declarat Alina Pană pentru Spynews.ro, la scurt timp după atacul mafiot.

Călin, fratele Alinei Pană de la Exatlon, a fost împușcat în plină stradă, acum aproximativ o lună, în comuna Chiajna.
Mașina în care se afla Călin, împreună cu un prieten, a fost blocată în trafic de mai mulți indivizi. Ce a urmat este de-a dreptul terifiant. Peste 30 de indivizi au început să lovească portierele mașinii cu bâte și săbii, apoi au tras cu arme.

La un moment, i-au scos pe fratele Alinei și pe amicul său din mașină și i-au atacat cu sabia și i-au împușcat. Călin a ajuns la spital în stare gravă, iar prietenul lui a intrat în comă.

„Erau înarmați cu pistoale, răngi și săbii. Le-au blocat mașina în trafic și au tras înspre ei cu focuri de armă. După ce i-au scos din mașină i-au împușcat și i-au tăiat cu săbiile. Prietenul fratelui meu a intrat în comă, după ce l-au împușcat în picior. A pierdut foarte mult sânge, l-au tăiat cu săbiile. Fratele meu e în stare gravă, la spital. A fost un adevărat măcel, eu am ajuns acolo la puțin timp și l-am găsit pe Călin mai mult mort”, a declarat Alina.

Evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *