TERIFIANT! Cantareata CELEBRA din Romania, îngropata de vie! Detalii îngrozitoare. Mărturii la limita incredibilului

În urmă cu aproape 40 de ani, cântăreața de muzică populară și romanțe, Ileana Sărăroiu, a murit în urma unui atac cerebral în timp ce participa la o nuntă din județul Călărași.

Însă, tragedia abia acum înecepe! Ulterior îngropării ei, mai multe persoane au spus că au auzit zgomote venite din cripta cântăreței.

Artista a fost înmormântată la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureși iar la scurt timp după asta, mai multe persoane, inclusiv paznicii cimitirului, au spus că aud zgomote din cripta artistei. În cele din urmă, mormântul a fost deschis și se spune că trupul acesteia era cu fața în jos, avea părul smuls și îi lipseau unghiile din cauza multiplelor scrijelituri de pe capacul sicriului.

Cu toate acestea, cei prezenți la deshumare neagă posibilitatea ca artisa să fie înhumată de vie.

„Dupa ce s-a aflat ca a murit, femeia care i-a preparat cafeaua a fost luata la intrebari prima. Le era teama sa nu-i fi pus ceva in bautura. O saptamana i-au tinut cadavrul (n.r. Ilenei Sararoiu) la morga din Calarasi. Pana la urma au stabilit ca a fost un anevrism care i-a provocat un accident vascular cerebral”, a povestit Liliana Ispas, relatează evz.ro.

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale artistei, a făcut mai multe dezvăluiri despre momentul înmormântării.
„În jurul mortii ei s-au tesut o multime de legende. A fost adusa la capela Cimitirului „Sfanta Vineri” din Bucuresti. Dupa o saptamana, fratele si sotul Ilenei Sararoiu au deshumat-o, intrucat mormantul ei se afla la doi metri de toaleta cimitirului. S-a facut o alta groapa pe aleea principala si la o saptamana a fost mutat acolo sicriul, la ora 5 si jumatate dimineata, fara sa se deschida capacul, pentru ca se simtea un miros greu. S-a spus ca ar fi fost gasita rasucita in sicriu si cu parul smuls; s-a presupus ca artista ar fi fost inmormantata de vie, deci se afla in moarte clinica. Este imposibil, caci i se facuse deja autopsia si fusese imbalsamata!”, a spus Maria Dragomiroiu,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *