GENERAL

TERIFIANT Bărbat ucis în stil mafiot, tranşat şi incendiat în portbagajul unei maşini

politia nu treceti

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropiere de Bucureşti, într-o maşină.

Descoperire macabră în apropierea Capitalei. A fost găsită o maşină incendiată ce conţine rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagaj.

În acest moment poliţiştii sunt la faţa locului pentru prelevarea de probe. Totul se întâmplă la o distanţă mică de Bucureşti, într-o localitate ilfoveană. Locul este izolat, maşina a fost găsită undeva pe câmp.

Au ajuns şi cei de la Medicină Legală puţin mai devreme, pentru a prelua spre analiză rămăşiţele umane.

Poliţiştii criminalişti sunt acolo, după ce cineva a sunat la 112 şi a anunţat descoperirea unei maşini incendiate pe câmp. Martoriii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului.

Maşina nu a putut fi încă identificată, întrucât au ars plăcuţele de înmatriculare. Din primele informaţii, victima de sex masculin a fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată.

Locul este foarte bine izolat şi cu excepţia oamenilor de ordine nimeni nu poate intra pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Cu siguranţă în cursul zilei de azi, cei de la IJP Ilfov vor veni cu un comunicat oficial pentru a oferi opiniei publice primele date din anchetă.

Sursa: antena3.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.