Teorie EXPLOZIVĂ în scandalul momentului: ‘Ținta nu este Cîțu, ținta este…’

Codrin Ștefănescu a lansat, în direct la România TV, o teorie explozivă cu privire la scandalul momentului, în care este implicat premierul Florin Cîțu. Acesta spune că nu prim-ministrul este ținta dezvăluirilor din SUA.

„Toată lumea vorbește despre Cîțu beat sau dragat la volan. Nimeni nu vorbește despre miza acestui megascandal. Nu cîțu este ținta. Și am să vă explic de ce.

Cîțu este un produs de laborator. Se știe și se vede lucrul acesta. E un băiat cu multe bube, mai mari sau mai mici, cunoscute de cine trebuie. un băiat cu schelete în dulap, folosit, utilizat de stăpâni cu adevărat puternici.

Face parte din acea categorie de oameni îndosariați. Cine plătește oalele sparte? Iohannis plătește. Ținta nu este Cîțu, ținta este Iohannis pentru că Cîțu este omul lui Iohannis. Cîțu candidează pentru președinția partidului lui Iohannis.

Asta nu este o operațiune pe care s-o facă orban cu cei din jurul lui. Ei n-au nici măcar imaginație, n-au informația, n-au puterea de a face astfel de joc. Aici e mâna cuiva din sistem. Din sistem cineva i-a dat șah lui iohannis.

Eu vă spun o terie în baza experienței pe car eo am în politică. Această operațiune nu miroase a lucru de mântuială făcut de echipa adversă din tabără Orban.

Presiunea publică îl va obliga pe Iohannis să ia o decizie. Iohannis va pierde și premierul și postul de președinte al PNL”, a spus Codrin Ștefănescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *