Teolog, despre tragedia din Suceava: ”A murit un copil dintr-un milion și faceți petiții absurde? Diavolilor!”

Teologul clujean Valentin Guia face declarații revoltătoare după moartea bebelușului la botez, în Suceava.

Teologul clujean Valentin Guia șochează în mediul online cu o postare prin care spune că zilnic mor 300 de copii prin avort și nu se fac petiții.

„A MURIT UN COPIL DINTR-UN MILION, LA UN BOTEZ ȘI FACEȚI PETIȚII ABSURDE DE BATJOCORIRE A CANOANELOR SFINTE!!! ZILNIC MOR 300 DE COPII PRIN AVORT ȘI NU FACEȚI NICI O PETIȚIE, DIAVOLILOR?”

Acesta atacă public campania prin care se cere modificarea ritualului botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță! Teologul este deja cunoscut pentru declarațiile halucinante făcute despre coronavirus sau despre vaccinul anti-Covid. Valentin Guia este anti-vaccinist și promovează teorii false sau care nu au nicio susținere științifică. Teologul face live -uri pe Facebook, unde mii de oameni îl urmăresc.

Un bebeluș din Suceava a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma scufundării în cristelniță, la botez.

În aceast caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bebelușul de numai șase săptămâni a făcut stop cardio-respirator sâmbătă, după ce a fost scufundat în cristelniță, în timpul botezului, la o biserică din Suceava.

Bebelușul de doar șase săptămâni ar fi înghițit foarte multă apă și a fost resuscitat de medicii de pe ambulanța SMURD, ajunsă de urgență la fața locului. Incidentul a avut loc la biserica „Sfinții Constantin și Elena” din oraș. – Barikada

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!